AMHARISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  | OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Amharic translator. Translate English to Amharic. Amharic translation. Amharic-Norwegian translations. Amharic-English translators

 

 Har du behov for en dyktig amharisk oversetter eller amharisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra amharisk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell amharisk oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for amhariske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører og fagoversettere som oversetter fra norsk eller engelsk til amharisk og fra amharisk til norsk eller engelsk..

 

 Amharisk eller amharinja (አማርኛ) er offisielt språk i Etiopia. Amharisk er et etiopisk språk som, i likhet med andre etiopiske språk som tigrinja, tigré og ge'ez (utdødd), samt språk som arabisk, maltesisk, hebraisk, eller utdødde språk (arameisk, akkadisk), hører til den såkalte gruppen av semittiske språk. Snakkes av 18 millioner amharere (amhara-folket, tidligere kalt abyssiniere) i Etiopia. Skrevet med geez-skriftsystemet. Det skrives fra venstre mot høyre, motsatt av arabisk eller hebraisk. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer amharisk-norsk og borsk-amharisk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til amharisk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell oversettelser amharisk-engelsk og engelsk-amharisk av alle slag, samt dansk-amharisk og arabisk-amharisk. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til amharisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) amharisk-engelsk, amharisk-norsk og norsk-amharisk dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra amharisk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere amharisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til amharisk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. tigrinja, oromo, somali, arabisk, bilin, tigré, hebraisk og flere andre afrikanske eller asiatiske språk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Amharisk oversetter. Oversettelser fra amharisk til norsk. Amharisk-engelsk oversetting. Oversettere amharisk til engelsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

andre språk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

AMHARISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Amharisk oversetter, amharisk oversettelse, amharisk oversetterservice, amharisk tolk, amharisk translatør. All rights reserved.