FORSIDE  | HOVEDSIDE  | OM OSS  | OVERSETTING  | SPRÅK  | GRATIS OVERSETTER  | PRISER  | KUNDER  | JOBBE  | KONTAKT

 

 

Ring oss nå :     + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

 

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Azeri translator. Translate English-Azerbaijani. Azerbaijani translation. Azerbaijani legal translations. Azerbaijani-English translators

 

 Har du behov for en dyktig aserbajdsjansk oversetter eller aserbajdsjansk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra aserbajdsjansk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell aserbajdsjansk oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur osv og løser de fleste behov for aserbajdsjanske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører og fagoversettere som oversetter fra norsk eller engelsk til aserbajdsjansk og fra aserbajdsjansk til norsk eller engelsk..

 

 Aserbajdsjansk, alternativt azerbajdsjansk, aserbaidsjansk, aserisk, azerisk, azeri, aseri, (azərbaycanca, azəri) er det offisielle språket i Aserbajdsjan (nord-aserisk). Aserbajdsjansk er i likhet med tyrkisk, uigurisk, kasakhisk, turkmensk og kirgisisk, et tyrkisk språk som har utviklet seg fra østtyrkiske dialekter og hører til den tyrkiske språkfamilien. Også kalt aserbajdsjansk tyrkisk. Varianten som snakkes av 7 millioner i Aserbajdsjan kan være noe påvirket av russisk. Aserbajdsjansk (aserisk) tales i tillegg av ca. 12 millioner i nordvest-Iran (nord-azeri) der det er påvirket av farsi, samt av mindre grupper i Tyrkia, Armenia, Georgia, Russland og Irak. I Aserbajdsjan ble det tidligere skrevet med det kyrilliske alfabetet som ble innført under sovjettiden, nå erstattet med latinske bokstaver etter tyrkisk modell. Skrevet med persisk skrift i Iran.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer aserbajdsjansk-norsk og norsk-aserbajdsjansk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til aserisk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell aserbajdsjansk-engelsk og engelsk-aserbajdsjansk oversettelse av alle slag. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til aserbajdsjansk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) aserbajdsjansk-engelsk, aserbajdsjansk-norsk og norsk-aserbajdsjansk dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra aserbajdsjansk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere aserbajdsjansk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.

.

 Trenger du hjelp med gratis aserbajdsjansk oversettelse? Prøv Google Oversetter-tjenesten for gratis online aserbajdsjansk til norsk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst mellom 64 språk helt gratis! Google-oversetteren (Google Tərcümə et) kan være nyttig på bestemte typer aserbajdsjansk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Du kan prøve å oversette online fra norsk til aserbajdsjansk på Google Oversetter her. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell aserbajdsjansk oversetter i stedet. I tillegg til aserbajdsjansk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. tyrkisk, kasakhisk, uigurisk, usbekisk, farsi, tadsjikisk, georgisk, armensk, russisk og arabisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Aserbajdsjansk oversetter. Oversettere aserisk-norsk. Oversettelser aserbaidjansk-engelsk. Engelsk-aserbajdsjansk oversetting. Oversettere aserbajdsjansk til engelsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

montenegrinsk

indonesisk

makedonsk

malayisk

bulgarsk

tagalog

rumensk

cebuano

albansk

amharisk

gresk

oromo

hebraisk

tigrinja

georgisk

somalisk

armensk

kikuyu

tsjetsjensk

swahili

tyrkisk

lingala

andre språk

yoruba

 

HOME  |  MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGES  |  FREE TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

 

ASERBAJDSJANSK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Aserbajdsjansk oversetter, aserisk oversettelse, aserbajdsjansk oversetterservice, azerisk tolk, Azeri translator, oversette aserbajdsjansk. All rights reserved.