Sikre deg mot dårlige betalere

 Dårlige betalere: Hva gjør du?

  HomeBad payersPaymentContact

 

 

 

 

Liste over dårlige betalere:                 NORSK SPRÅKSERVICE HOVEDSIDE

ENGELSK VERSJON KOMMER SNART!                                                            ENGLISH VERSION SOON TO COME!

 

Svært mange nordmenn har problemer med å betale regningene sine. Det er langt flere som er trege betalere enn du tror. Tallet på inkassosaker og personer med betalingsanmerkninger i Norge er økende. Alle som jobber med salg blir konfrontert med dårlige betalere. Mange er av den oppfatning at dårlige betalere er dårlige mennesker og potensielle snytere og bedragere - men de kan være ganske alminnelige mennesker som på et eller annet tidspunkt har truffet en feil økonomisk beslutning og blir behandlet som halvkriminelle. Det finnes to typer dårlige betalere: de som er sløve og de som rett og slett ikke har penger til å gjøre opp for seg... Vi foretar nå en solid opprensking av kundebasen for å luke ut dårlige betalere.

 

Denne siden inneholder navn på personer/firmaer som har unnlatt å betale, eller på annen måte skylder penger for tjenester eller produkter de har mottatt av Norsk Språkservice.

 

Nedenstående personer har alle mottatt bestilte varer eller tjenester og latt være å betale. De er alle opplyst om at de ville havne på denne lista dersom de ikke gjorde opp for seg.

 

LISTE OVER DÅRLIGE BETALERE

 

1. -

Copyright ©1999-2002 by NSS