BASKISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Basque to English document translations, Norwegian-Basque translation, translate Basque to English, Spanish-Basque translator, Basque translation services

 

 Har du behov for en dyktig baskisk oversetter eller baskisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra baskisk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell baskisk oversettelse innen elektroteknikk, skipsbygging/maritim, reiseliv/turisme, økonomi og markedsføring, HR, medisin, osv. og løser de fleste behov for baskiske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker som oversetter fra engelsk eller norsk til baskisk og fra baskisk til norsk eller engelsk. 

 

 Baskisk (euskara) er et isolert språk som tales av rundt 690 000 personer i Baskerland, en spansk-fransk grenseregion ved altanterhavskysten (Spania og Frankrike), samt av baskiske kommuner i andre deler av Europa og i Amerika. Baskisk er i dag ett av få ikke-indoeuropeiske språk som snakkes i Vest-Europa, og det eneste språket uten beslektede språk på det europeiske kontinentet.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer baskisk-norsk oversettelse og norsk-baskisk oversettelse, i tillegg til baskisk korrekturlesning. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser baskisk-engelsk og engelsk-baskisk av alle slag, samt dansk-baskisk, spansk-baskisk og baskisk-spansk, italiensk-baskisk oversettelse m.fl. Vi spesialiserer oss på oversetting av korrespondanse, brev, websider, brosjyrer, artikler, annonser, avtaler, kontrakter, juridiske dokumenter, fagdokumentasjon, manualer, bruksanvisninger, produktark, kataloger, flyers, presentasjoner, rapporter, dessuten offentlig godkjent (autorisert) baskisk dokumentoversettelse til og fra norsk/engelsk m.fl. av firmaattester, fødselsattester, vigselsattester, ekteskapsattester og -papirer, skilsmisseattester, skilsmissebevilgninger, prøvingsattester, navnemeldinger, politiattester, firmaattester, skjøter, diplomer, vitnemål/karakterutskrifter og sertifikater. Vi legger vekt på å levere skriftlige baskiske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

 

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på: info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere baskisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.  

 

 Trenger du hjelp med gratis baskisk oversettelse (euskal itzulpena)? Prøv Google Oversetter-tjenesten for gratis online baskisk til norsk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst mellom 64 språk helt gratis! Google-oversetteren (Google Translate) kan være nyttig på bestemte typer baskisk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Du kan prøve å oversette online fra norsk til baskisk på Google Oversetter her. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell baskisk oversetter i stedet. I tillegg til baskisk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. spansk, galisisk, katalansk, portugisisk, italiensk, fransk, rumensk og latin. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Basque translation, Basque-Norwegian translations, translate Basque to Norwegian or English, Norwegian-Basque translator, translators Basque-English

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

andre språk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

BASKISK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Baskisk oversetterservice. Baskisk oversettelse. Baskisk translatørservice. Norsk-baskisk oversetter, baskisk-engelsk translatør. All rights reserved.

 

 

 

 

eXTReMe Tracker