BURMANSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Official Burmese translator. Translate English to Burmese. Burmese-English document translation. Burmese translations

 

 Har du behov for en dyktig burmesisk oversetter eller burmesisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra burmesisk (burmansk). Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell burmesisk oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for kambodsjanske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til burmesisk, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert burmansk-norsk og norsk-burmansk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra burmesisk til engelsk og fra engelsk til burmesisk.

 

 Burmesisk (burmansk) eller myanmarsk (myanmisk) (မြန်မာဘာသာ) er et det offisielle språket i Burma (også kjent som Myanmar). Det er et tibeto-burmansk språk som hører til den sinotibetanske språkgruppen. Tales som førstespråk av 32 millioner i Myanmar (Burma) (11 millioner) og av mindre grupper i Bhutan, Thailand, Malaysia og Singapore. Burmesisk har fellestrekk med andre sør-asiatiske språk som karen. Isolerende tonalt språk.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer burmesisk-norsk oversettelse og norsk-burmesisk oversettelse av høy kvalitet, burmansk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten tilbyr vi profesjonelle oversettelser burmesisk-engelsk og engelsk-burmesisk, i tillegg til burmansk-kinesisk, kinesisk-burmansk, dansk-burmesisk oversettelse, burmansk korrekturlesning og tekstredigering. Vi spesialiserer oss på oversetting til og fra burmesisk av teknisk korrespondanse, manualer, brosjyrer, artikler, annonser, rapporter, forretningsdokumenter, kontrakter/avtaler, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) burmansk-engelsk, engelsk-burmansk, burmesisk-norsk og norsk-burmesisk dokumentoversettelse: fødselsattester, vigselsattester, ekteskapsattester og -papirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater, korrespondanse osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra burmesisk (burmansk) av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere burmesisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til burmesisk (burmansk) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. vietnamesisk, hmong, thai, lao, khmer, karen, chin, tibetansk, indonesisk, malay, hindi, bengali, singalesisk, kinesisk og engelsk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Burmesisk til engelsk oversetter. Oversette burmansk til norsk. Engelsk-burmesisk oversettelse. Oversettere burmansk-engelsk

.

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

andre språk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

BURMESISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2017 by Norsk Språkservice: Burmesisk oversetter, burmansk oversettelse, burmesisk oversetterservice, burmesisk translatør, oversette burmansk. All rights reserved.