CEBUANO OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  SPRÅK  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Cebuano oversetter. Oversettelser fra cebuano til norsk. Engelsk-cebuano oversetting. Oversettere cebuano til engelsk. Norsk-cebuano oversettelse

 

 Har du behov for en dyktig cebuano oversetter eller cebuano translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra skriftlig oversettelse bl.a. til og fra cebuano. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell cebuano oversettelse innen elektronikk, teknikk, bygg og anlegg, landbruk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for cebuano oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til cebuano, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert cebuano-norsk og norsk-cebuano oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra cebuano til engelsk og fra engelsk til cebuano..

 

 Cebuano (sebuano, sugbuanon) er et austronesisk (malayisk-polynesisk) språk som tales på Filippinene av over 24 millioner mennesker. Språket har navnet sitt fra den filippinske øya Cebu. Cebuano hører til språkfamilien bisaya (visayan) og er beslektet med andre filippinske språk som illongo og tagalog (filipino, filippinsk), så vel som malayisk og indonesisk. Påvirket av spansk, med mengder med spanske ord inkorporert. Skrives med det latinske alfabetet siden 1500-tallet.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer profesjonell cebuano-engelsk og engelsk-cebuano oversettelse, cebuano korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser cebuano-tysk, samt tysk-cebuano oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til cebuano av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) cebuano-engelsk, engelsk-cebuano, cebuano-norsk og norsk-cebuano dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra cebuano av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere cebuano oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.

 

 Med base i Oslo, håndterer vi over 175 europeiske, asiatiske og afrikanske språk og dialekter. I tillegg til cebuano oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. tagalog, illongo, ilokano, indonesisk, malayisk, khmer, lao (laotisk), burmesisk, karen, hakha chin, jarai, hmong, vietnamesisk, kinesisk, mongolsk, koreansk, japansk, engelsk, spansk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Cebuano translator. Translate Cebuano to English. Norwegian-Cebuano legal translation. English-Cebuano translators. Translations Cebuano-Norwegian

.

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

andre språk

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGES  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

CEBUANO OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Cebuano oversetter, cebuano oversettelse, cebuano oversetterservice, cebuano translatør, oversette cebuano. All rights reserved.