HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  SPRÅK  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

Ring oss nå :   + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Chin translator. Translate Chin-Norwegian. English to Chin translators. Chin-English translation. Norwegian-Chin translations

 

 Har du behov for en dyktig chin oversetter eller chin translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra skriftlig oversettelse til og fra språket chin for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell chin oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, kunst og kultur, helse, medisin, psykologi, osv. og løser de fleste behov for chin oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, fagoversettere og tolker med god kjennskap til språket chin, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert chin-norsk og norsk-chin oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra chin til engelsk og fra engelsk til chin.

 

 Chin (hakha-chin eller pawi) er i likhet med burmesisk (myanmarsk) og tibetansk et tibetoburmansk språk som hører til den sinotibetanske språkfamilien, nærmere bestemt til kuki-naga språkgruppen (også kjent som kuki-chin). I slekt med kinesisk. Chin-dialekter snakkes i delstaten Chin i vestlige Myanmar (Burma) med hovedstad Hakha og i delstaten Assam i India.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer chin-norsk oversettelse og norsk-chin oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonell chin-engelsk og engelsk-chin oversettelse, chin korrekturlesning og tekstredigering. Vi spesialiserer oss på oversetting til og fra chin av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen dokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) chin-engelsk og chin-norsk dokumentoversettelse av bl.a. fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra chin av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere chin oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Med base i Oslo, håndterer vi over 175 europeiske, asiatiske og afrikanske språk og dialekter. I tillegg til chin oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra andre asiatiske språk som tibetansk, burmesisk (burmansk), karen, lao, khmer, vietnamesisk, hmong, thai, indonesisk, malayisk, kinesisk, bengali, hindi, kinesisk og mongolsk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Chin oversetter. Norsk-chin translatør. Oversette chin til engelsk. Norsk til chin oversetting. Chin-norsk oversettelse. Oversette hakha chin

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

irsk

panjabi

fransk

bengali

italiensk

gujarati

spansk

hindi

katalansk

marathi

portugisisk

telugu

baskisk

tamilsk

ungarsk

nepalsk

finsk

kinesisk

estisk

koreansk

latvisk

japansk

litauisk

mongolsk

russisk

hmong

ukrainsk

vietnamesisk

polsk

jarai

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

andre språk

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGES  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

CHIN OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Chin oversetter, hakha-chin oversettelse, chin oversetterservice, chin tolk, English-Chin translator. All rights reserved.