HOVEDSIDE | OM OSS | OVERSETTING | SPRÅK | GRATIS OVERSETTER | PRISER | KUNDER | JOBBE | KONTAKT

 

 

Ring oss nå :     + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

 

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Dansk oversættelse, norsk oversættelse, oversættelser til og fra norsk, oversætte dansk, statsautoriseret translatør, norsk-dansk oversætter

 

 Har du behov for en dyktig dansk oversetter eller dansk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra dansk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell teknisk dansk oversettelse innen elektronikk, elektroteknikk, patenter, data, energi, kjemi, olje og gass/offshore, rederivirksomhet/shipping, skipsfart og skipsbygging/maritim, fiskeri og oppdrett, landbruk, samt spesialisert oversettelse innen reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, bank/finans, HR, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for danske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til det danske språket, slik at vi kan tilby bla. sertifisert dansk-norsk og norsk-dansk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra dansk til engelsk og fra engelsk til dansk.

 

 Dansk er i likhet med norsk, svensk, islandsk og færøysk et nordisk språk som hører til den germanske språkgrenen. Snakkes av ca 6 mill. i Danmark, der det er offisielt språk, samt av mindre grupper på Grønland, Færøyene, Nord-Tyskland og i USA. Dansk er et østnordisk språk, sterkt påvirket av nedertysk. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer dansk-norsk oversettelse, norsk-dansk oversettelse, dansk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser dansk-engelsk og engelsk-dansk, i tillegg til dansk-tysk, nederlandsk-dansk, fransk-dansk, spansk-dansk oversettelse m.fl. Vi spesialiserer oss på skriftlig oversetting til og fra dansk av websider, teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, manualer, bruksanvisninger, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) dansk dokumentoversettelse til og fra engelsk, tysk, fransk, italiensk etc. av dåpsattester, fødselsattester, ekteskapspapirer, vigselsattester, skilsmisseattester, prøvingsattester, vitnemål/diplomer, karakterutskrifter, politiattester, sertifikater, skjøter, jobbattester, osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige danske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere dansk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Trenger du hjelp med gratis dansk oversettelse? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online dansk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra dansk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer dansk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” dansk oversetter i stedet. I tillegg til dansk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. engelsk, tysk, nederlandsk, flamsk, norsk, svensk, færøysk, islandsk, finsk, estisk, latvisk, litauisk, russisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Danish translator. Translate to and from Danish. Norwegian-Danish technical translation. Danish legal translations. Danish language translators

kurdisk

svensk

tadsjikisk

andre språk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

 

HOME | ABOUT | TRANSLATION | LANGUAGES | FREE TRANSLATIONRATES | CLIENTSWORKCONTACT

 

DANSK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Dansk oversetterservice. Dansk oversetter- og translatør tjeneste. Oversette dansk-norsk. Dansk translatørservice. All rights reserved.

 

 

 

eXTReMe Tracker