DARI

OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Norwegian to Dari translator. Translate Dari to English. Dari diploma translation. Dari legal translations. English-Dari translators

 

 Har du behov for en dyktig dari oversetter eller dari translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra dari for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell dari oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for dari oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til dari, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert dari-norsk og norsk-dari oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra dari til engelsk og fra engelsk til dari.

 

 Dari eller afghansk persisk (دری) er et østiransk språk, hører til den iranske språkfamilien. Dari er nært beslektet med farsi (iransk persisk), dessuten med tadsjikisk som også regnes som en dialekt av farsi. Dari er egentlig det lokale navnet på varianten av farsi (persisk) som snakkes i Afghanistan. Det er det største språket i landet og blir snakket primært i nordlige og vestlige deler av Afghanistan, inkl. hovedstaden Kabul. Sammen med pasjto (pashto) er dari et av de to offisielle språkene i Afghanistan. Skrevet med arabisk skrift.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer dari-norsk oversettelse og norsk-dari oversettelse av høy kvalitet, samt dari korrekturlesning og tekstredigering. Vi kan dessuten tilby profesjonelle oversettelser dari-engelsk og engelsk-dari av alle slag, i tillegg til arabisk-dari og fransk-dari oversetting. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til dari av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) dari-engelsk, dari-norsk og norsk-dari dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra dari av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere dari oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til dari oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. pasjto, persisk (farsi), urdu, kurdisk, kasakhisk, tadsjikisk, usbekisk, arabisk, hindi, nepalsk, tamilsk, tyrkisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Norsk-dari oversetter. Oversettelser fra dari til norsk. Engelsk-dari oversetting. Oversettere dari til engelsk. Dari translatørtjenester

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

andre språk

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

DARI OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Dari oversetter, dari oversettelse, dari oversetterservice, dari tolk, Dari translator, oversette dari. All rights reserved.