FÆRØYSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Umseta millum føroyskt, norskt og danskt, umseting enskt-føroyskt, umseting til føroyskt úr norskum, umseta úr enskum til føroyskt

 

 Har du behov for en dyktig færøysk oversetter eller færøysk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra færøysk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell færøysk oversettelse innen skipsfart/maritim, fiskeri og oppdrett, havbruk, olje og gass, bank/finans, forsikring, markedsføring, reklame, HR, reiseliv/turisme, kunst og kultur, osv. og løser de fleste behov for færøyske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til det færøyske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert færøysk-norsk og norsk-færøysk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra færøysk til engelsk og fra engelsk til færøysk.

 

 Færøysk (føroyskt) er et germansk (vestnordisk) språk som tales av ca. 50 000 på Færøyene, der det er offisielt språk, samt av ca. 20 000 i Danmark. Strukturelt ligner færøysk norrønt og islandsk og er beslektet med de andre nordiske (skandinaviske) språk som norsk, dansk og svensk. Språket i færøyske runeinnskrifter fra omkring 1000- og 1200-tallet er klassisk norrønt. Som islandsk har færøysk utviklet seg fra gammelnorsk og ligner mer på nynorsk enn på bokmål. Språket kalles ”færøsk” på dansk. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer færøysk-norsk oversettelse og norsk-færøysk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til færøysk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser færøysk-engelsk og engelsk-færøysk av alle slag, i tillegg til dansk-færøysk og færøysk-dansk oversettelse, svensk-færøysk, færøysk-svensk m.fl. Vi spesialiserer oss på skriftlig oversetting til og fra færøysk av websider, korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, manualer, bruksanvisninger, rapporter, forretningsdokumenter, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) færøysk dokumentoversettelse av dåpsattester, fødselsattester, ekteskapspapirer, vigselsattester, skilsmisseattester, prøvingsattester, dødsattester, vitnemål/diplomer, karakterutskrifter, politiattester, sertifikater, skjøter, jobbattester, osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige færøyske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere færøysk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til færøysk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. engelsk, tysk, nederlandsk, flamsk, dansk, svensk, islandsk, norsk, finsk, estisk, latvisk, litauisk, russisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Faroese translator. Translate to and from Faeroese. Faroese-Norwegian translation. Faroese to English translations. Faeroese translators

.

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

færøysk

pasjto

andre språk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

FÆRØYSK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2017 by Norsk Språkservice: Færøysk oversetterservice. Færøysk oversetter- og translatør tjeneste. Færøysk oversettelse. Færøysk oversettertjeneste. All rights reserved.

 

 

 

eXTReMe Tracker