HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  SPRÅK  |  GRATIS OVERSETTER  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

 

 

Ring oss nå :     + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

 

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Englanti-suomi käännös, suomi-norja käännös, käännän suomi, käännöstoimisto Oslossa

 

 Har du behov for en dyktig finsk oversetter (suomi kääntäjä) eller finsk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra finsk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell finsk oversettelse innen elektroteknikk, patenter, data, energi, kjemi, olje og gass/offshore, rederivirksomhet/shipping, skipsfart og skipsbygging/maritim, fiskeri og oppdrett, landbruk samt spesialisert oversettelse innen reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, bank/finans, HR, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for finske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til det finske språket, slik at vi kan tilby bla. sertifisert finsk-norsk og norsk-finsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra finsk til engelsk og fra engelsk til finsk. .

 

 Finsk (suomi) er i likhet med estisk, samisk og ungarsk et uralsk språk som tales av ca 5 mill. i Finland, der det er offisielt språk, samt av 300 000 i Sverige og finskspråklige minoriteter i Russland, Norge, Estland og Nord-Amerika. Finsk er i likhet med dansk, norsk, svensk, islandsk og færøysk et av språkene i Norden.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer finsk-norsk oversettelse og norsk-finsk oversettelse av høy kvalitet, finsk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser finsk-engelsk og engelsk-finsk, i tillegg til svensk-finsk, finsk-svensk, dansk-finsk, finsk-dansk, estisk-finsk, tysk-finsk og fransk-finsk oversettelse m.fl. Vi spesialiserer oss på skriftlig oversetting til og fra finsk av websider, teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, manualer, bruksanvisninger, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten autorisert (offisielt godkjent) finsk dokumentoversettelse av dåpsattester, fødselsattester, ekteskapspapirer, vigselsattester, skilsmisseattester, prøvingsattester, vitnemål/diplomer, karakterutskrifter, politiattester, sertifikater, skjøter, jobbattester, osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige finske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere finsk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Trenger du hjelp med gratis finsk oversettelse? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online finsk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra finsk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer finsk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” finsk oversetter i stedet. I tillegg til finsk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. engelsk, tysk, nederlandsk, flamsk, norsk, dansk, svensk, færøysk, islandsk, estisk, latvisk, litauisk, russisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Certified Finnish translator. Translate to and from Finnish. Finnish technical translation. Finnish legal translations. Finnish language translators

.

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

andre språk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

 

HOME  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGES  |  FREE TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

 

FINSK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Finsk oversetter. Finsk oversettelse. Finsk oversetterservice. Finsk oversetter- og translatør tjeneste. Oversette finsk. All rights reserved.

 

 

 

eXTReMe Tracker