FLAMSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  SPRÅK  |  GRATIS OVERSETTER  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

andre språk

maltesisk

afrikaans

Vlaams vertalen, Noorse vertaling, Vlaamse vertalers, vertalingen van en naar het Vlaams, beëdigde officiële vertaler, Vlaamse dialecten

 

 Har du behov for en dyktig flamsk oversetter eller flamsk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra flamsk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell flamsk oversettelse innen elektroteknikk, patenter, data, kjemi, olje og gass/offshore, rederivirksomhet/shipping, skipsfart og skipsbygging/maritim, fiskeri samt spesialisert oversettelse innen reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, HR, kjemi, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for flamske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, statsautoriserte translatører og fagoversettere med god kjennskap til det flamske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert flamsk-norsk og norsk-flamsk oversettelse (vertalingen) av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra flamsk til engelsk og fra engelsk til flamsk.

 

 Flamsk (Vlaams) eller belgisk nederlandsk (Belgisch Nederlands) er den nederlandske dialekten eller dialekter som tales i det nordlige Belgia (nærmere bestemt provinsene Øst- og Vest-Flandern), dessuten i Zeeuws-Vlaanderen i Nederland og i Dunkerque-området i Nord-Frankrike (Fransk-Flandern). Populært brukt om det nederlandske språket i Belgia, der offisielle språk er nederlandsk, fransk og tysk. Flamsk/nederlandsk er i likhet med engelsk, tysk, norsk, svensk, dansk, islandsk og færøysk et germansk språk.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice (vertaalbureau) inkluderer flamsk-norsk oversettelse og norsk-flamsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til flamsk korrekturlesning og språkvask. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser flamsk-engelsk og engelsk-flamsk, i tillegg til flamsk-dansk, dansk-flamsk, flamsk-svensk, svensk-flamsk, flamsk-tysk, flamsk-fransk, fransk-flamsk oversettelse m.fl. Vi spesialiserer oss på oversetting av teknisk korrespondanse, brev, websider, brosjyrer, artikler, annonser, avtaler, kontrakter, juridiske dokumenter, teknisk og annen fagdokumentasjon, manualer, bruksanvisninger, produktark, presentasjoner, rapporter, dessuten autorisert (offisielt godkjent) dokumentoversettelse av firmaattester, skattedokumentasjon, skjøter, fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, skilsmissebevilgninger, prøvingsattester, navnemeldinger, politiattester, diplomer, vitnemål/karakterutskrifter og sertifikater, til og fra flamsk. Vi legger vekt på å levere skriftlige flamske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

 

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på: info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere flamsk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.  

 

 I tillegg til belgisk nederlandsk (flamsk) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. nederlandsk, tysk, engelsk, dansk, svensk, færøysk, islandsk, norsk, fransk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Belgian Flemish translation. Flemish-Norwegian translations. Translate Flemish Dutch. Norwegian-Flemish translator. Belgian Flemish translators

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

HOME  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGES  |  FREE TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

FLAMSK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Belgisk nederlandsk (flamsk) oversetterservice. Flamsk oversetter- og translatør tjeneste. Flamsk oversettelse. Norsk-flamsk oversetter. All rights reserved.

 

 

 

 

eXTReMe Tracker