HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  SPRÅK  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

Ring oss nå :   + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

GrønlandskspråketGrønland. Kalaallisut grønlendernes språkGreelandic. Norsk-grønlandsk oversetter. Grønlandsk-engelsk oversettelse

 

 Har du behov for en dyktig grønlandsk oversetter eller grønlandsk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med lang erfaring fra skriftlig oversettelse til og fra grønlandsk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell grønlandsk oversettelse innen skipsfart/maritim, fiskeri og oppdrett, havbruk, olje og gass, gruvedrift, bank/finans, forsikring, markedsføring, reklame, HR, reiseliv/turisme, kunst og kultur, osv. og løser de fleste behov for grønlandske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til det grønlandske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert grønlandsk-norsk og norsk-grønlandsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra grønlandsk til engelsk og fra engelsk til grønlandsk.

 

 Grønlandsk (grønlandsk: kalaallisut, ”grønlendernes språk”) er et polysyntetisk eskimoisk-aleutisk språk som tales av ca. 50 000 på Grønland, hvor det er det offisielle språket. Det er i nær slekt med de andre eskimoiske språkene, særlig med inuktitut, som snakkes i Nunavut i Canada. Det er minst tre atskilte grønlandske dialekter: nord-, vest- og østgrønlandsk. Nordgrønlandsk (inuktun) snakkes rundt Qaanaaq/Thule og er en overgangsdialekt til inuktitut. Vestgrønlandsk (kalaallisut) er den største, og blir snakket vestkysten, inkl. i hovedstaden Nuuk. Østgrønlandsk (tunumiisut) snakkes rundt Tasiilaq. Grønland har en sterk tradisjon for skriftspråk. Grønlandsk blir skrevet med det latinske alfabetet. Språket har kun tre vokaler: i, u og a.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer grønlandsk-norsk oversettelse og norsk-grønlandsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til grønlandsk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser grønlandsk-engelsk og engelsk-grønlandsk av alle slag, i tillegg til dansk-grønlandsk og grønlandsk-dansk oversettelse, svensk-grønlandsk, grønlandsk-svensk m.fl. Vi spesialiserer oss på skriftlig oversetting til og fra grønlandsk av nettsider, korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, manualer, bruksanvisninger, rapporter, forretningsdokumenter, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) grønlandsk dokumentoversettelse av dåpsattester, fødselsattester, ekteskapspapirer, vigselsattester, skilsmisseattester, prøvingsattester, dødsattester, vitnemål/diplomer, karakterutskrifter, politiattester, sertifikater, skjøter, jobbattester, osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige grønlandske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss tekstene eller dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere grønlandsk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Med base i Oslo, håndterer vi over 175 europeiske, asiatiske og afrikanske språk og dialekter. I tillegg til grønlandsk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. engelsk, tysk, nederlandsk, dansk, svensk, norsk, islandsk, færøysk, finsk, estisk, latvisk, litauisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Greenlandic translator. Translate to and from Greenlandic. Greenlandic-Norwegian translation. Greenlandic to English translations. Greenlandic translators

.

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGES  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

GRØNLANDSK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2019 by Norsk Språkservice: Grønlandsk oversetterservice. Grønlandsk oversetter- og translatør tjeneste. Grønlandsk oversettelse. Grønlandsk oversettertjeneste. All rights reserved.

 

 

 

eXTReMe Tracker