HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

Ring oss nå :   + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

uigurisk

flamsk

arabisk

afrikaans

Irsk (Gaelige) eller irsk gælisk, et keltisk språk som snakkes på Irland. Norsk-irsk oversetter. Irsk-engelsk oversettelse. Irsk gælisk translatør.

 

 Har du behov for en dyktig irsk oversetter eller irsk gælisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med lang erfaring fra skriftlig oversettelse til og fra irsk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell irsk gælisk oversettelse innen skipsfart/maritim, fiskeri og oppdrett, havbruk, olje og gass, gruvedrift, bank/finans, forsikring, markedsføring, reklame, HR, reiseliv/turisme, kunst og kultur, osv. og løser de fleste behov for irske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til det irske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert irsk-norsk og norsk-irsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra irsk gælisk til engelsk og fra engelsk til irsk gælisk.

 

 Irsk (Gaelige), ofte kalt irsk gælisk, er et keltisk språk, dvs. et språk som tilhører den goideliske undergruppen i den keltiske grenen av den indoeuropeiske språkfamilien. Irene selv kaller språket gælisk. Nært beslektet med det skotsk-gælisk (Scottish Gaelic) og det utdøde, men senere gjenopplivede språket mansk (Manx). Både skotsk-gælisk, mansk og irsk er avledet fra gammelirsk. Snakkes av 1/3 av befolkningen på øya Irland, inkl. ca. 1 700 000 i Republikken Irland og 100 000 i Nord-Irland. Irsk er anerkjent som Den irske republikkens første offisielle språk, og det er også til en viss grad formelt anerkjent i Nord-Irland. Anerkjent som offisielt språk i EU. Irsk er for øvrig det eneste offisielle EU-språk som ikke snakkes av en majoritet av befolkningen i et EU-land. Irsk skrives med det latinske alfabetet.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer irsk-norsk oversettelse og norsk-irsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til irsk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser irsk-engelsk og engelsk-irsk av alle slag, i tillegg til dansk-irsk og irsk-dansk oversettelse, svensk-irsk, irsk-svensk m.fl. Vi spesialiserer oss på skriftlig oversetting til og fra irsk gælisk av nettsider, korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler og annen juridisk dokumentasjon, bruksanvisninger, rapporter, presentasjoner, forretningsdokumenter, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) irsk gælisk dokumentoversettelse av dåpsattester, fødselsattester, vitnemål/diplomer, karakterutskrifter, politiattester, sertifikater, jobbattester, osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige irske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere irsk gælisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Med base i Oslo, håndterer vi over 175 europeiske, asiatiske og afrikanske språk og dialekter. I tillegg til irsk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. engelsk, tysk, nederlandsk, dansk, svensk, norsk, islandsk, færøysk, grønlandsk, baskisk, finsk, estisk, latvisk, litauisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Irish language translator. Translate to and from Irish Gaelic. Aistritheoir Gaeilge. Norwegian-Irish translation. Irish to English translations.

maltesisk

andre språk

kurdisk sorani

svensk

kurmanji

dansk

tadsjikisk

norsk

farsi

islandsk

dari

færøysk

pasjto

grønlandsk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

hakha chin

montenegrinsk

jarai

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

IRSK GÆLISK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2019 by Norsk Språkservice: Irsk oversetterservice. Irsk gælisk oversetter- og translatør tjeneste. Irsk oversettelse. Irsk oversettertjeneste. All rights reserved.

 

 

 

eXTReMe Tracker