ISLANDSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Íslensk þýðing, norsk þýðing, þýðingar til og frá norsku, þýða, löggiltur skjalaþýðandi, íslenska þýðingaþjónusta

 

 Har du behov for en dyktig islandsk oversetter eller islandsk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra islandsk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell islandsk oversettelse innen elektroteknikk, patenter, data, energi, olje og gass, shipping, skipsfart, fiskeri og oppdrett, havbruk, landbruk, kjemi, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, bank/finans, HR, kunst og kultur, historie, medisin, osv. og løser de fleste behov for islandske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til det islandske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert islandsk-norsk og norsk-islandsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra islandsk til engelsk og fra engelsk til islandsk.

 

 Islandsk (íslenska) er i likhet med dansk, svensk, norsk og færøysk et nordisk språk som hører til den germanske språkgrenen. Det tales på Island, der det er offisielt språk, samt av små kolonier av islendinger i Danmark, USA/Canada. Islandsk er en videreføring av de sørvestnorske dialektene som norske vikinger førte med seg. Snakkes av ca. 300 000.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer islandsk-norsk oversettelse, norsk-islandsk oversettelse, samt islandsk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser islandsk-engelsk og engelsk-islandsk av alle slag, i tillegg til tysk-islandsk, fransk-islandsk, russisk-islandsk og dansk-islandsk oversettelse m.fl. Vi spesialiserer oss på skriftlig oversetting til og fra islandsk av websider, korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, manualer, bruksanvisninger, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten autorisert (offentlig godkjent) islandsk dokumentoversettelse av dåpsattester, fødselsattester, ekteskapspapirer, vigselsattester, skilsmisseattester, prøvingsattester, vitnemål/diplomer, karakterutskrifter, politiattester, sertifikater, skjøter, jobbattester, osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige islandske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere islandsk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.

 

 Trenger du hjelp med gratis islandsk oversettelse? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online islandsk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra dansk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer dansk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” dansk oversetter i stedet. I tillegg til islandsk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. færøysk, engelsk, tysk, nederlandsk, flamsk, dansk, svensk, norsk, finsk, estisk, russisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Icelandic translator. Translate from Icelandic to English. Norwegian-Icelandic technical translation. Icelandic legal translations. Icelandic translators

.

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

andre språk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

ISLANDSK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Islandsk oversetterservice. Islandsk oversetter- og translatør tjeneste. Islandsk oversettelse. Islandsk oversettertjeneste. All rights reserved.

 

 

 

eXTReMe Tracker