JAPANSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

日 本語ノルウェー語翻訳, ノ ルウェー語翻訳, 翻 訳, 翻 訳者, 英 語, 日 本語, ノ ルウェー, ノ ルウェー語, 日 本語の文書を翻訳, 法律文書

 

 Har du behov for en dyktig japansk oversetter eller japansk translatør (日 本語翻訳)? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra japansk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell japansk oversettelse innen landbruk, teknikk, elektronikk, data, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for japanske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til det japanske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert japansk-norsk og norsk-japansk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra japansk til engelsk og fra engelsk til japansk.

 

 Japansk (日 本語 eller nihongo) tales av over 122 millioner i Japan, der det er offisielt språk, samt av grupper i Sør-Amerika (Brasil), Nord-Amerika (i California, New York og på Hawaii). Slektskap med de altaiske språk i Asia er antatt, men ikke påvist. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice (翻 訳会社) inkluderer japansk-norsk oversettelse og norsk-japansk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til japansk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser japansk-engelsk og engelsk-japansk av alle slag, i tillegg til dansk-japansk oversettelse, japansk-italiensk, spansk-japansk, japansk-fransk, fransk-japansk, japansk-tysk, tysk-japansk, kinesisk-japansk, m.fl. Vi spesialiserer oss på oversetting til og fra japansk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) dokumentoversettelse fra japansk til engelsk, fra engelsk til japansk, fra japansk til norsk og fra norsk til japansk av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra japansk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere japansk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Trenger du hjelp med gratis japansk oversettelse? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online japansk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra japansk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer japansk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” japansk oversetter i stedet. I tillegg til japansk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra andre asiatiske språk som kinesisk, koreansk, mongolsk, vietnamesisk, hmong, khmer, thai, lao, burmesisk, chin, karen, indonesisk, malay, tagalog, cebuano, osv. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Japanese translator. Translate Japanese to English. Japanese-Norwegian document translation. English to Japanese translations

.

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

andre språk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

JAPANSK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Japansk oversetter, japansk oversettelse, japansk translatørtjeneste, japansk tolk, japansk translatør, oversette japansk. All rights reserved.