HOVEDSIDE | OM OSS | OVERSETTING | SPRÅK | PRISER | KUNDER | JOBBE | KONTAKT

Ring oss nå :   + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Jarai oversetter. Oversettelser fra jarai til norsk. Engelsk-jarai oversetting. Oversettere jarai til engelsk. Norsk-jarai oversettelse

 

 Har du behov for en dyktig jarai oversetter eller jarai translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra skriftlig oversettelse bl.a. til og fra jarai. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell jarai oversettelse innen elektronikk, teknikk, bygg og anlegg, landbruk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for jarai oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til jarai, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert jarai-norsk og norsk-jarai oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra jarai til engelsk og fra engelsk til jarai..

 

 Jarai (jrai, djari, jorai, chorai, chrai) er et austronesisk (malayopolynesisk) språk som tales i Sørøst-Asia – i deler av Vietnam og Kambodja – av over 360 000 mennesker. Jarai hører til den malayisk-polynesiske språkgruppen som inkluderer acehnesisk, men også javanesisk, balinesisk og indonesisk og malayisk, så vel som cebuano, illongo og tagalog (filipino, filippinsk). Til en viss grad påvirket av khmer-språkene. Skrives med det latinske alfabetet i Vietnam og med khmerisk skrift i Kambodja.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer profesjonell jarai-engelsk og engelsk-jarai oversettelse, jarai korrekturlesning og tekstredigering. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til jarai av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) jarai-engelsk, engelsk-jarai, jarai-norsk og norsk-jarai dokumentoversettelse av beviser, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra jarai av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere jarai oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.

 

 Med base i Oslo, håndterer vi over 175 europeiske, asiatiske og afrikanske språk og dialekter. I tillegg til jarai oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. vietnamesisk, hmong, tagalog, cebuano, illongo, ilokano, indonesisk, malayisk, thai, khmer, lao (laotisk), burmesisk, hakha chin, karen (karensk), kinesisk, mongolsk, koreansk, japansk, engelsk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Jarai translator. Translate Jarai to English. Norwegian-Jarai legal translation. English-Jarai translators. Translations Jarai-Norwegian

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

hakha chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

andre språk

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGES  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

JARAI OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Jarai oversetter, jarai oversettelse, jarai oversetterservice, jarai translatør, oversette jarai. All rights reserved.