HOVEDSIDE | OM OSS | OVERSETTING | SPRÅK | GRATIS OVERSETTERPRISER | KUNDER | JOBBE | FACEBOOKKONTAKT

 

 

    View this webpage in English   

 

 

Ring oss nå :    + 47 22 222 773 (NOR)    + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

 

engelsk

tsjetsjensk

tysk

aserbajdsjansk

nederlandsk

uigurisk

flamsk

arabisk

afrikaans

kurdisk

dansk

 

  Kvalifiserte oversettere

Vi er et oversetterbyrå med base i Oslo som i 17 år har samarbeidet med et nettverk av nøye utvalgte oversettere og tolker, inkl. statsautoriserte, med ulik språkbakgrunn og med tilleggskompetanse innen diverse spesialfelt. De fleste av dem oversetter kun til eget morsmål, noe som er med på å sikre en høy kvalitet på resultatet. De står klare til å levere kvalitetsoversettelser av alle typer tekst innenfor de fleste språk. Er du en oversetter eller tolk? Vi utvider vårt nettverk og søker nye erfarne medarbeidere med ulik språkbakgrunn. Interessert?

  Jobbe for oss?

Er du en erfaren oversetter på utkikk etter nye frilansoppdrag? Eller nyutdannet lingvist med interesse i deltidsarbeid som oversetter eller i en karriere innen oversettelser? Norsk Språkservice holder på å bygge ut sitt å utvide vårt verdensomspennende nettverk av nettverk av frilansoversettere og tolker. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med nye velkvalifiserte medarbeidere med ulik språkbakgrunn. Send kortfattet søknad og din CV med personalia, telefonnummer, relevant utdannelse, tidligere oversettererfaring, etc. Vennligst presiser språkkombinasjoner, fagområder og andre preferanser. Vi vil gjerne høre fra deg. Mail oss.

  Tette partnerskap

For å kunne dekke spesielle språkkombinasjoner og fagområder arbeider vi i tett fellesskap med en rekke utvalgte partnerbyråer i Norge og i utlandet. Du er eier av et norsk eller utenlandsk translatørbyrå og er interessert i samarbeid? Høres dette spennende ut, ikke nøl med å ta kontakt. Takk for din interesse!

 

 

  Norsk Språkservice søker nye medarbeidere

Norsk Språkservice jobber kontinuerlig med å bygge ut sin stadig voksende stab av kompetente oversettere, translatører og tolker. Vi er stadig på utkikk etter flere erfarne medarbeidere fra diverse språkbakgrunn og med spesialisering innenfor ulike fagområder. Lyst til å bli oversetter eller tolk? Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med nye velkvalifiserte medarbeidere som kan påta seg oppdrag på frilansbasis. Er du en kvalifisert oversetter eller tolk med egen tolke- eller oversettervirksomhet? Interessert i å bli med? Vi samarbeider utelukkende med oversettere som har Brønnøysund-registrering som selvstendig næringsdrivende, men alle med passende kompetanse vil bli registrert – og deretter kontaktet med oppdrag etter behov. Kontakt oss gjerne med en åpen søknad og din CV med personalia, etc. Vennligst presiser språkkombinasjoner, språkkunnskaper, tidligere erfaring som oversetter/tolk, relevant utdanning, fagområder og andre preferanser. Du kan, avhengig av din generelle erfaring, bli bedt om å utføre en prøveoversettelse for vurdering av din oversetterkompetanse. Nye medarbeidere velges på bakgrunn av en nøye vurdering av deres kvalifikasjoner, erfaring, arbeidskapasitet og prisnivå. Vi vil gjerne høre fra deg. Send oss en e-post, der du også nevner dine priser pr. ord, til følgende adresse: translators@spraakservice.net. Takk for din interesse for å samarbeide med oss! Vi ser frem til å høre fra deg snart.

  Kontakt oss

Du kan ta kontakt med oss på flere måter. Enklest er det å sende en e-post, men du kan også ringe oss direkte på 22 222 773 eller mobil 93 888 007. Vår kontoradresse: Norsk Språkservice, Hans Nielsen Hauges plass 7, 0481 Oslo. Kontaktinfo.

persisk

svensk

dari

norsk

tadsjikisk

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

hindi 

spansk

nepalsk

katalansk

gujarati

portugisisk

bengali

baskisk

marathi

ungarsk

sinhala

finsk

tamilsk

estisk

telugu

latvisk

kinesisk

litauisk

koreansk

russisk

japansk

hviterussisk

mongolsk

ukrainsk

vietnamesisk

polsk

khmer

tsjekkisk

laotisk

slovakisk

thai

slovensk

burmesisk

kroatisk

karen

bosnisk

indonesisk

serbisk

malayisk

montenegrinsk

tagalog

makedonsk

amharisk

bulgarsk

oromo

rumensk

tigrinja

moldovsk

somalisk

albansk

kikuyu

gresk

kinyarwanda

hebraisk

swahili

georgisk

kikongo

armensk

lingala

tyrkisk

yoruba

 

HOMEABOUT | TRANSLATION | LANGUAGES | FREE TRANSLATION | RATES | CLIENTSWORK | FACEBOOK | CONTACT

 

Norsk Språkservice – Hans Nielsen Hauges plass 7 – N-0481 Oslo – Norway T: + 47 22 222 773 – E: info@spraakservice.net – 982 053 161 MVA

                   Copyright ® 1999-2017 by Norsk Språkservice: Din oversettelsespartner i Oslo. All rights reserved.