HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

Ring oss nå på:   + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Certified Karen translator. Translate English to Karen. Karen-English document translation. Norwegian to Karen translations. Karen translation

 

 Har du behov for en dyktig karen oversetter eller karen translatør som kan påta seg oversettelser til og fra de viktigste karen-språkene som s’gaw karen, pa’o karen eller karenni? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra skriftlig oversettelse bl.a. til og fra karen (karensk). Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell karen oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for karen oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører og fagoversettere som oversetter fra engelsk eller norsk til karen og fra karen til engelsk eller norsk..

 

 Karen eller karensk (ကရင်လူမျိုး) er navnet på flere tibeto-burmesiske tonale språk som hører til den sinotibetanske språkgruppen og som tales av 7 millioner karenfolk, de fleste av dem i det sørlige og sørøstlige Myanmar (Burma), noen i nabolandet Thailand. Karen har fellestrekk med sør-asiatiske språk som burmesisk (burmansk). Noe påvirket av nabospråk som thai og khmer. De viktigste karen-språkene inluderer sgaw karen eller sgaw kayin (tales hovedsakelig i Burma samt i Thailand) og pao karen som tales i Burma – eller hvit karen. I tillegg kommer karenni eller kayah (rød karen) som snakkes av kayah-folket i Burma (noen av dem også i Thailand). De to første karen-språkene skrives med det burmesiske alfabetet (mon-skriftet), mens karenni benytter kayah li-alfabetet.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer norsk-karen oversettelse og karen-norsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonell karen-engelsk og engelsk-karen oversettelse, karen korrekturlesning og tekstredigering. Vi spesialiserer oss på oversetting til og fra karen av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) karen-engelsk, engelsk-karen, karen-norsk og norsk-karen dokumentoversettelse: fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra karensk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere karen oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Med base i Oslo, håndterer vi over 175 europeiske, asiatiske og afrikanske språk og dialekter. I tillegg til karen oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra andre asiatiske språk som burmesisk, hakha chin, thai, lao, khmer, vietnamesisk, hmong, jarai, indonesisk, balinesisk, malay, tagalog, cebuano, illongo, ilokano, hindi, bengali, kinesisk og engelsk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Karen til engelsk oversetter. Oversette karen til norsk og norsk til karen. Engelsk-karen oversettelse. Karen språktjeneste. Oversettelser karensk til engelsk

.

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

andre språk

serbisk

chin

montenegrinsk

jarai

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

KAREN OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2019 by Norsk Språkservice: Karen oversetter, karen oversettelse, karen oversetterservice, karen tolk, karen translatør, oversette karensk. All rights reserved.