KASAKHISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

andre språk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Norwegian-Kazakh translator. Translate Kazakh to English. Kazakh translation. Kazakh legal translations. English-Kazakh translators

 

 Har du behov for en dyktig kasakhisk (kazakhisk) oversetter eller kasakhisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra kasakhisk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell kasakhisk oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for kasakhiske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører og fagoversettere som oversetter fra engelsk eller norsk til kasakhisk og fra kasakhisk til norsk eller engelsk.

 

 Kasakhisk eller kazakh (Қазақ тілі) er, sammen med russisk, offisielt språk i republikken Kasakhstan i Sentral-Asia. Kasakhisk er et vesttyrkisk språk som hører til, i likhet med kirgisisk, usbekisk, uigurisk, tyrkisk og aserisk, den tyrkiske språkfamilien. Kasakhisk snakkes av ca. 9 millioner i Kasakhstan, samt av 2,1 millioner i Kina, Mongolia, Russland og Usbekistan. Kasakhisk bruker fortsatt det kyrilliske alfabetet som ble innført i Kasakhstan under sovjettiden.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer kasakhisk-norsk og norsk-kasakhisk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til kazakhisk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell kasakhisk-engelsk og engelsk-kasakhisk oversettelse samt dansk-kasakhisk oversetting. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til kasakhisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, forretningsdokumenter, kontrakter/avtaler, rettsdokumenter, lovtekster, tekniske rapporter, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) kasakhisk-engelsk, engelsk-kasakhisk, kasakhisk-norsk og norsk-kazakhisk dokumentoversettelse: fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater, skjøter osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra kasakhisk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere kasakhisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til kasakhisk (kazakhisk) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. farsi, dari, tadsjikisk, usbekisk, russisk, pasjto, urdu, arabisk, tyrkisk og aserisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Kasakhisk oversetter. Oversettelser fra kasakhisk til engelsk. Oversette kazakhisk-norsk. Norsk-kasakhisk oversetting. Kasakhiske oversettere

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

KASAKHISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2017 by Norsk Språkservice: Kasakhisk oversetter, kasakhisk oversettelse, kazakhisk oversetterservice, oversette kasakhisk. All rights reserved.