KATALANSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  | OM OSS  | OVERSETTING  | PRISER  |  GRATIS OVERSETTELSE  | KUNDER  | JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Traducció noruec-català, traductor anglès-català, traduir del català al noruec, serveis al traductor, traductor català-noruec, servei de traducció, català-anglès, traduccions del català

 

 

 Har du behov for en dyktig katalansk oversetter (traductor català) eller katalansk (catalansk) translatør? Har du behov for katalansk tolk? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra katalansk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell katalansk oversettelse innen elektroteknikk, skipsbygging/maritim, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, HR, kjemi, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for katalanske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til det katalanske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert katalansk-norsk og norsk-katalansk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra katalansk til engelsk og fra engelsk til katalansk.

 

 Katalansk eller catalansk (català) er et romansk (iberoromansk) språk som tales av i alt 9,4 millioner i Katalonia i Spania (6 millioner), men også i andre spanske regioner som Valencia (valensiansk) og Balearene, samt av mindre grupper på Sardinia i Italia og i Andorra, hvor det er offisielt språk. Snakkes i mindre grad i de spanske regionene Murcia og Aragon og i Nord-Catalonia i Frankrike (det franske departementet Pyrénées-Orientales). Katalansk er nært beslektet med spansk, galisisk, portugisisk og fransk. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice (agència de traducció) inkluderer katalansk-norsk oversettelse og norsk-katalansk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til katalansk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser katalansk-engelsk og engelsk-katalansk, i tillegg til dansk-katalansk, svensk-katalansk, tysk-katalansk, fransk-katalansk, italiensk-katalansk, katalansk-spansk, spansk-katalansk oversettelse m.fl. Vi spesialiserer oss på oversetting av teknisk korrespondanse, brev, websider, brosjyrer, artikler, annonser, avtaler, kontrakter, juridiske dokumenter, teknisk og annen fagdokumentasjon, manualer, bruksanvisninger, produktark, brosjyrer, kataloger, flyers, presentasjoner og rapporter, dessuten autorisert (offentlig godkjent) katalansk dokumentoversettelse til og fra norsk/engelsk m.fl. av firmaattester, fødselsattester, vigselsattester, ekteskapsattester og -papirer, skilsmisseattester, skilsmissebevilgninger, prøvingsattester, navnemeldinger, politiattester, firmaattester, skjøter, diplomer, vitnemål/karakterutskrifter og sertifikater. Vi legger vekt på å levere skriftlige katalanske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

 

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på: info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere katalansk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.  

 

 Trenger du hjelp med gratis katalansk oversettelse (traduccio al català gratis)? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online katalansk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra katalansk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer katalansk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” katalansk oversetter i stedet. I tillegg til katalansk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. spansk, galisisk, baskisk, portugisisk, italiensk, fransk, rumensk og latin. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

English-Catalan translation. Catalan translations. Translate Catalan to Norwegian. Norwegian-Catalan translator. Translators Catalan-English

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

andre språk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  FREE TRANSLATION  | CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

KATALANSK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Katalansk oversetterservice. Catalansk oversettelse. Katalansk translatørservice. Norsk-katalansk oversetter, catalansk-engelsk translatør. All rights reserved.

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker