KAMBODSJANSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

 

Translations Khmer-English. Khmer translator. Translate English to Khmer language. Khmer-Norwegian document translation. Cambodian translations.

 

 Har du behov for en dyktig khmer oversetter eller khmer translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra khmer. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell khmer oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for kambodsjanske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører og fagoversettere som oversetter fra engelsk og norsk til khmer og fra khmer til norsk og engelsk..

 

 Khmer eller kambodsjansk (tidl. kampucheansk) (ភាសាខ្មែរ) er et det offisielle språket i Kambodsja (tidligere kjent som Kampuchea). Det er et austroasiatisk språk som hører til mon-khmer språkene i Indokina. Tales av khmer folket i Kambodsja (11 millioner) og av mindre grupper i Vietnam, Laos og Thailand. Khmer har fellestrekk med andre sør-asiatiske språk som thai, laotisk (lao) og vietnamesisk. Ikke-tonalt språk. Påvirket av thai samt har en del franske lånord. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer khmer-norsk oversettelse, norsk-khmer oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til khmer korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell khmer-engelsk og engelsk-khmer oversettelse. Vi spesialiserer ossoversetting til og fra khmer av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) khmer-engelsk, engelsk-khmer, khmer-norsk og norsk-khmer dokumentoversettelse: fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra khmer (kambodsjansk) av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere khmer oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Trenger du hjelp med gratis khmer oversettelse? Prøv Google Oversetter-tjenesten for gratis online khmer til norsk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst mellom 64 språk helt gratis! Google-oversetteren (Google បកប្រែ) kan være nyttig på bestemte typer khmer tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Du kan prøve å oversette online fra norsk til khmer på Google Oversetter her. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell khmer oversetter i stedet. I tillegg til kambodsjansk eller khmer oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. vietnamesisk, hmong, thai, lao, burmesisk, karen, chin, tibetansk, indonesisk, malay, hindi, bengali, kinesisk og fransk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Oversettere khmer til engelsk. Oversette kambodsjansk til norsk. Kambodsjansk-engelsk oversettelse. Oversettere khmer (Kambodsja). Oversette khmer

.

 

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

andre språk

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

KHMER OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Khmer oversetter, khmer oversettelse, kambodsjansk oversetterservice, khmer tolk, kambodsjansk translatør, oversette khmer. All rights reserved.