HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  SPRÅK | GRATIS OVERSETTER | PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

 

Ring oss nå :   + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Norwegian-Kikongo translator. Translate Kikongo to English. Kikongo translation. English-Kikongo legal translations. Kikongo translators

 

 Har du behov for en dyktig kikongo oversetter eller kikongo translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra skriftlig oversettelse bl.a. til og fra kikongo. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell kikongo oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for kikongo oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til kikongo (kongo) språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert kikongo-norsk og norsk-kikongo oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra kikongo til engelsk og fra engelsk til kikongo.

 

 Kikongo eller kongo (Kisikôngo, Kikôngo) er et bantuspråk i nigerkongo-språkfamilien med ca. 7 millioner brukere, som tales i sentralafrikanske land slik som i Republikken Kongo (Brazzaville), samt i Den demokratiske republikken Kongo (Kinshasa), eller tidligere Zaïre, der det er offisielt språk – spesielt i og rundt selve hovedstaden Kinshasa. Kikongo brukes til en viss grad også i Angola. I likhet med flere andre afrikanske språk er kikongo et tonalt språk. Kikongo danner dessuten grunnlaget for språket kituba, også kalt ”kikôngo ya leta”, et kreolspråk som brukes mye som lingua franca i deler av Sentral-Afrika, og som er offisielt i både Kongo (Brazzaville) og Kongo (Kinshasa). Kituba blir brukt i begge landene, ved siden av andre bantuspråk som kikongo, lingala, luba (tshiluba) og swahili. Som skriftsystem benytter kikongo det latinske alfabetet.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer kikongo-norsk og norsk-kikongo oversettelse av høy kvalitet, samt kikongo korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell kikongo-engelsk og engelsk-kikongo oversettelse, i tillegg til svensk-kikongo, dansk-kikongo, kikongo-fransk og fransk-kikongo oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til kikongo av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) kikongo-engelsk, kikongo-norsk, engelsk-kikongo og norsk-kikongo dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, fagbrev, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra kikongo av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere kikongo oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Med base i Oslo, håndterer vi over 175 europeiske, asiatiske og afrikanske språk og dialekter. I tillegg til kikongo (kongo) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. andre bantu-språk som kituba, lingala, luba (tshiluba), swahili, sheng, kukuyu, kinyarwanda, kirundi, kamba, luganda (ganda), ndebele, tsonga, sotho (sesotho), xhosa og zulu, i tillegg til luo, yoruba, amharisk, tigrinja, oromo, somalisk, berberisk, samt flere andre afrikanske eller asiatiske språk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Kikongo oversetter. Oversettelser fra kikongo til norsk. Engelsk-kikongo oversetting. Oversettere kikongo-norsk. Oversette kikongo til engelsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

moldovsk

cebuano

albansk

amharisk

gresk

oromo

hebraisk

tigrinja

georgisk

somalisk

armensk

kikuyu

tsjetsjensk

lingala

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

 

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGESFREE TRANSLATOR | RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

 

KIKONGO OVERSETTELSE

 Copyright ® 1999-2015 by Norsk Språkservice: Kikongo oversetter, kikongo oversettelse, kikongo oversetterservice, kikongo tolk, kikongo translatør, oversette kikongo (kongo). All rights reserved.