HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

Ring oss nå :     + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Kikuyu translator. Translate Kikuyu to English. Norwegian-Kikuyu legal translation. English-Gikuyu translators

 

 Har du behov for en dyktig kikuyu oversetter eller kikuyu translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra kikuyu. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell kikuyu oversettelse innen elektronikk, teknikk, bygg og anlegg, landbruk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for kikuyu oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til språket kikuyu (gikuyu), slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert kikuyu-norsk og norsk-kikuyu oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra kikuyu til engelsk og fra engelsk til kikuyu.

 

 Kikuyu (eller gikuyu) er et bantuspråk i nigerkongo-språkfamilien som snakkes av ca. 6,5 millioner mennesker i sentrale Kenya. I likhet med flere andre afrikanske språk er kikuyu et tonalt språk. Det er beslektet med swahili, zulu, shona m.fl.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer kikuyu-norsk oversettelse og norsk-kikuyu oversettelse av høy kvalitet. Dessuten tilbyr vi profesjonell kikuyu-engelsk og engelsk-kikuyu oversettelse, i tillegg til kikuyu korrekturlesning og tekstredigering. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til kikuyu av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) kikuyu-engelsk, engelsk-kikuyu, kikuyu-norsk og norsk-kikuyu dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra kikuyu av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere kikuyu oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.

 

 I tillegg til kikuyu oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. andre bantu-språk som kinyarwanda, kirundi, kamba, luganda (ganda), lingala, kituba, kikongo, luba, swahili, sheng, ndebele, tsonga, sotho (sesotho), xhosa, zulu, i tillegg til andre afrikanske språk som yoruba, luo, somalisk, amharisk, tigrinja, oromo, berberisk, samt flere andre afrikanske eller asiatiske språk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Kikuyu oversetter. Oversettelser kikuyu til norsk. Kikuyu-engelsk oversetting. Oversettere kikuyu. Norsk-kikuyo oversettelse

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

andre språk

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGESRATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

KIKUYU OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2015 by Norsk Språkservice: Kikuyu oversetter, kikuyu oversettelse, kikuyu oversetterservice, kikuyu translatør, oversette gikuyu. All rights reserved.