HOVEDSIDE | OM OSS | OVERSETTING | SPRÅK | GRATIS OVERSETTER | PRISERKUNDER | JOBBE | KONTAKT

 

Ring oss nå :     + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Norwegian-Kinyarwanda translator. Translate Rwanda to English. Kinyarwanda translation. Rwanda translator. English-Kinyarwanda legal translations. Rwanda translators

 

 Har du behov for en dyktig kinyarwanda oversetter eller kinyarwanda (rwanda) translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra kinyarwanda. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell kinyarwanda oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for kinyarwanda oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til kinyarwanda (rwanda), slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert kinyarwanda-norsk og norsk-kinyarwanda oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra kinyarwanda til engelsk og fra engelsk til kinyarwanda.

 

 Kinyarwanda (Ikinyarwanda), også kalt rwanda, er et bantuspråk i nigerkongo-språkfamilien som først og fremst tales i Rwanda, hvor det er offisielt språk ved siden av engelsk og fransk, dessuten i sørlige Uganda og i tilgrensende områder av Den demokratiske republikken Kongo (Kinshasa) og Tanzania. Et tonespråk, ca. 10,5 millioner morsmålstalere. Nært beslektet og gjensidig forståelig med kirundi (som er det offisielle språket i nabolandet Burundi). Som skriftsystem benytter kinyarwanda det latinske alfabetet.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer kinyarwanda-norsk og norsk-kinyarwanda oversettelse av høy kvalitet, samt kinyarwanda korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell kinyarwanda-engelsk og engelsk-kinyarwanda oversettelse, i tillegg til svensk-kinyarwanda, dansk-kinyarwanda oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til kinyarwanda av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) kinyarwanda-engelsk, kinyarwanda-norsk, engelsk-kinyarwanda og norsk-kinyarwanda dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, fagbrev, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra kinyarwanda av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

 

. Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere kinyarwanda oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 I tillegg til kinyarwanda (rwanda) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. andre bantu-språk som swahili, sheng, luo, kukuyu, kirundi, kamba, luganda (ganda), lingala, kituba, kikongo (kongo), luba (tshiluba), ndebele, tsonga, sotho (sesotho), xhosa og zulu, i tillegg til yoruba, amharisk, tigrinja, oromo, somalisk, berberisk, samt flere andre afrikanske eller asiatiske språk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

Kinyarwanda oversetter. Engelsk-kinyarwanda oversetting. Oversettere kinyarwanda-norsk. Oversette kinyarwanda til engelsk. Rwanda oversetter

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

andre språk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

 

MAINABOUT | TRANSLATIONLANGUAGESFREE TRANSLATOR | RATES | CLIENTSWORK | CONTACT                     

KINYARWANDAA OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: kinyarwanda oversetter, rwanda oversettelse, kinyarwanda oversetterservice, rwanda tolk, kinyarwanda translatør, oversette kinyarwanda. All rights reserved.