HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  SPRÅK | GRATIS OVERSETTER | PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

 

Ring oss nå :   + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Norwegian-Kituba translator. Translate Kituba to English. Kituba translation. English-Kituba legal translations. Kituba translators

 

 Har du behov for en dyktig kituba oversetter eller kituba translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra kituba (kikongo ya leta). Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell kituba oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for kituba oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til kituba (kikongo ya leta) språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert kituba-norsk og norsk-kituba oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra kituba til engelsk og fra engelsk til kituba.

 

 Kituba eller kikongo ya leta (Kikôngo ya leta) er et bantuspråk i nigerkongo-språkfamilien, brukt som førstespråk av mellom 7 og 9 millioner, som tales i sentralafrikanske land slik som først og fremst i Den demokratiske republikken Kongo (Kinshasa), eller tidligere Zaïre, samt i sørlige deler av Republikken Kongo (Brazzaville), der det er det største språket. Bantuspråket kikongo danner grunnlaget for språket kituba, som også blir kalt ”Kikôngo ya leta”. Kituba er et slags kreolspråk som brukes mye som lingua franca i deler av Sentral-Afrika, og som er offisielt i både Kongo (Brazzaville) og Kongo (Kinshasa). Kituba blir brukt i begge landene, ved siden av andre bantuspråk som kikongo, lingala, luba (tshiluba) og swahili. I likhet med flere andre afrikanske språk er kituba et tonalt språk. Som skriftsystem benytter kikongo det latinske alfabetet.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer kituba-norsk og norsk-kituba oversettelse av høy kvalitet, samt kituba korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell kituba-engelsk og engelsk-kituba oversettelse, i tillegg til svensk-kituba, dansk-kituba, kituba-fransk og fransk-kituba oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til kituba av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) kituba-engelsk, kituba-norsk, engelsk-kituba og norsk-kituba dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, fagbrev, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra kituba av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere kituba oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til kituba (kikongo ya leta) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. andre bantu-språk som kikongo, lingala, luba (tshiluba), swahili, sheng, kukuyu, kinyarwanda, kirundi, kamba, luganda (ganda), ndebele, tsonga, sotho (sesotho), xhosa og zulu, i tillegg til luo, yoruba, amharisk, tigrinja, oromo, somalisk, berberisk, samt flere andre afrikanske eller asiatiske språk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Kituba oversetter. Oversettelser fra kituba til norsk. Engelsk-kituba oversetting. Oversettere kituba-norsk. Oversette kituba til engelsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

moldovsk

cebuano

albansk

amharisk

gresk

oromo

hebraisk

tigrinja

georgisk

somalisk

armensk

kikuyu

tsjetsjensk

lingala

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

 

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  LANGUAGESFREE TRANSLATOR | RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

 

KITUBA OVERSETTELSE

 Copyright ® 1999-2015 by Norsk Språkservice: Kituba oversetter, kituba oversettelse, kituba oversetterservice, kituba tolk, kituba translatør, oversette kituba (kikongo ya leta). All rights reserved.