KOREANSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

노르웨 이어 번역 | 한국어 번역 | 한국어 영어 번역 | 웹사이트 번역 |어-한국어 번역 | 영어번역 | 된 번역물 | 노르웨이어 한국어 번역 | 번 역

 

 Har du behov for en dyktig koreansk oversetter eller koreansk translatør (한국 어 번역)? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av oversettere, translatører og tolker med flere års erfaring av å oversette og tolke til og fra koreansk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell koreansk oversettelse (한국어 번역) innen teknikk, elektronikk, elektroteknikk, patenter, data, energi, olje og gass/offshore, rederivirksomhet/shipping, skipsfart og skipsbygging/maritim, fiskeri og oppdrett, havbruk, landbruk, kjemi, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, bank og finans, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for koreanske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til det koreanske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert koreansk-norsk og norsk-koreansk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra koreansk til engelsk og fra engelsk til koreansk (노르웨 이어번역)..

 

 Koreansk (한국어) tales av over 74 millioner i Nord-Korea og Sør-Korea, der det er offisielt språk, dessuten av koreanske minoriteter på Japan, i Kina og i USA. Koreansk skal ikke være beslektet med andre språk. Hangul er navnet på det koreanske skriftsystemet, et fonetisk alfabet som er i bruk i både Nord-Korea og Sør-Korea. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice (번역 기관) inkluderer profesjonell koreansk-norsk og norsk-koreansk oversettelse av høy kvalitet, samt koreansk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser koreansk-engelsk og engelsk-koreansk av alle slag, i tillegg til dansk-koreansk oversettelse, tysk-koreansk, japansk-koreansk, koreansk-japansk, koreansk-kinesisk, kinesisk-koreansk oversetting, m.fl. Vi spesialiserer oss på oversetting av skjønnlitteratur til og fra koreansk, samt av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten autorisert (offentlig godkjent) dokumentoversettelse fra koreansk til engelsk, engelsk til koreansk, koreansk til norsk og norsk til koreansk av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra koreansk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere koreansk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Trenger du hjelp med gratis koreansk oversettelse (한 국어 번 역)? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online koreansk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra koreansk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer koreansk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” koreansk oversetter i stedet. I tillegg til koreansk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra andre asiatiske språk som kinesisk, japansk, mongolsk, vietnamesisk, hmong, khmer, thai, lao, burmesisk, chin, karen, indonesisk, malay, tagalog, cebuano, osv. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Koreansk translator. Translate English to Korean. Korean-Norwegian document translation. English to Korean translations. Korean legal translators

.

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

andre språk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

KOREANSK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Koreansk oversetter, koreansk oversettelse, koreansk translatørtjeneste, koreansk tolk, koreansk translatør, oversette koreansk. All rights reserved.