KURDISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Kurdish translator. Translate English to Kurdish. Kurdish-English translators. Kurdish translation services in Oslo, Norway. Sorani translations

 

 Har du behov for en dyktig kurdisk oversetter eller kurdisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra kurdisk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell kurdisk oversettelse innen elektronikk, teknikk, bygg og anlegg, landbruk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for kurdiske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til det kurdiske språket (sorani, kurmanji, badhini), slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert kurdisk-norsk og norsk-kurdisk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra kurdisk til engelsk og fra engelsk til kurdisk..

 

 Kurdisk (کوردی, kurdî) er et iransk (vestiransk) språk som tales av den kurdiske befolkningen i Iran, Irak, Tyrkia, samt i deler av Syria. Kurdisk består av to hoveddialekter: sorani eller sørkurdisk (ﺭﺍﻧﯽ), som tales i Nord-Irak og Nordvest-Iran og skrives med arabisk skrift og kurmanji (kurmandsji, kurmandji) eller nordkurdisk (kurmancî), som tales i Øst-Tyrkia og Syria og skrives med latinsk skrift. I tillegg til disse finnes også badini eller badhini (skrevet med arabisk skrift på samme måte som kurdisk sorani). Kurdisk er beslektet med farsi (persisk), dari, balutsji og tadsjikisk. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer kurdisk-norsk oversettelse og norsk-kurdisk oversettelse av høy kvalitet (både til og fra alle tre hoveddialektene – sorani, badini og kurmanji). Dessuten tilbyr vi profesjonell kurdisk-engelsk (sorani, badhini og kurmanji til engelsk) og engelsk-kurdisk (engelsk til sorani, badini og kurmanji) oversettelse, samt kurdisk korrekturlesning og tekstredigering. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til kurdisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) kurdisk-engelsk, kurdisk-norsk og norsk-kurdisk dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra kurdisk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris (sorani og kurmanji).

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere kurdisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til kurdisk (sorani, kurmanji, badini) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. farsi, dari, balutsji, tadsjikisk, pasjto (pashtu), arabisk, hebraisk, tyrkisk, aserbajdjansk (azeri). Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Kurdisk oversetter. Oversettelser fra kurdisk til norsk. Kurdisk-engelsk oversetting. Oversettere kurdisk sorani og kurmanji. Badhini oversettelse

.

andre språk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

KURDISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Kurdisk oversetter, kurdisk oversettelse, kurdisk oversetterservice, kurdisk translatør, oversette kurdisk. All rights reserved.