LAOTISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Certified Lao translator. Translate English to Lao. Norwegian-Lao document translation. Laotian translations. Lao-Norwegian translation

 

 Har du behov for en dyktig laotisk (lao) oversetter eller lao translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra laotisk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell lao oversettelse innen landbruk, teknikk, elektronikk, data, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, kunst og kultur, helse, medisin, psykologi, osv. og løser de fleste behov for kambodsjanske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til lao språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert lao-norsk og norsk-lao oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra laotisk til engelsk og fra engelsk til laotisk (lao).

 

 Laotisk eller lao (ພາສາລາວ) er navnet på et tonalt språk som hører til tai språkgruppen av tai-kadai-språkfamilien og som tales av 5,5 millioner i Laos, hvor det er offisielt språk, samt av 15 millioner i nabolandet Thailand (Isan regionen). Lao har fellestrekk med sør-asiatiske nabospråk som thai og khmer. Som skriftsystem bruker laotisk det laotiske alfabetet som er indisk opprinnelse og beslektet med thai-skriften. Den laotiske isan-dialekten som tales av den etiske lao befolkningen i Isan regionen nordøst i Thailand bruker i dag thai alfabetet. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer laotisk-norsk oversettelse og norsk-laotisk oversettelse, samt lao korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten tilbyr vi profesjonell lao-engelsk og engelsk-lao oversettelse, i tillegg til dansk-lao og svensk-laotisk oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting til og fra laotisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) lao-engelsk, engelsk-lao, lao-norsk og norsk-lao dokumentoversettelse av bl.a. fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra laotisk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere lao oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Trenger du hjelp med gratis laotisk (lao) oversettelse? Prøv Google Oversetter-tjenesten for gratis online laotisk til norsk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst mellom 64 språk helt gratis! Google-oversetteren (Google ແປພາສາ) kan være nyttig på bestemte typer laotisk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Du kan prøve å oversette online fra norsk til laotisk på Google Oversetter her. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell laotisk oversetter i stedet. I tillegg til lao eller laotisk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra andre asiatiske språk som vietnamesisk, hmong, thai, khmer, chin, karen, burmesisk, indonesisk, malay, hindi, bengali, kinesisk og engelsk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Laotisk oversetter. Oversette laotisk til norsk. Oversettelser lao til norsk. Engelsk-lao oversettelse. Oversettere laotisk til engelsk. Lao språktjeneste

.

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

andre språk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

LAOTISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2017 by Norsk Språkservice: Lao oversetter, laotisk oversettelse, laotisk oversetterservice, lao tolk, laotisk translatør, lao tolketjeneste, oversette lao. All rights reserved.