FORSIDE  |HOVEDSIDE  |OM OSS  |OVERSETTING  |SPRÅK  |GRATIS OVERSETTER  |PRISER  |KUNDER  |JOBBE  |KONTAKT

 

 

Ring oss nå :     + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

 

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Latin oversetter, oversette fra latin til norsk, oversettelser norsk-latin, latinsk oversettelsestjeneste, oversettelse engelsk til latin, norsk-latin oversetter

 

 Trenger du en latin oversetter eller latin translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av dyktige latineksperter og forskere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra latin for det offentlige og for privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell latinsk oversettelse og løser de fleste behov for latinske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte latinister verden over (oversettere, translatører og språkkonsulenter innenfor latin) med god kjennskap til det latinske språket, slik at vi kan tilby oversettelser av høy kvalitet fra latin til engelsk eller norsk og fra norsk eller engelsk til latin. 

 

 Latin (lingua latina) er et utdødd gammelt italisk språk, opprinnelig en vestitalisk dialekt som ble talt i Roma (i dagens Italia), senere romernes språk og det offisielle språket i Romerriket (klassisk latin). Etter år 200 e.Kr. ble latin, som var blitt talespråket i det enorme riket, vulgær eller folkelig (vulgær-latin). Det var latin som ga opphav til de romanske språkene: italiensk, fransk, spansk, katalansk, galisisk, portugisisk, og rumensk. Som skriftsystem bruker latin det såkalte latinske alfabetet, som ble utviklet fra og bygger på det greske skriftsystemet.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer latin-engelsk oversettelse og engelsk-latin oversettelse av høy kvalitet. Dessuten kan vi tilby profesjonell fransk-latin, spansk-latin og latin-spansk oversettelse m.fl. Vi spesialiserer oss på oversetting av historiske tekster, dikt, vers, inskripsjoner, innskrifter, epitafier, gravskrifter, minneord, tatoveringer, brev og annen dokumentasjon, dessuten attester, sertifikater, diplomer og vitnemål som er skrevet på latin. Vi legger vekt på å levere skriftlige latinske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

 

  Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på: info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere latin oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.  

 

 Trenger du hjelp med gratis latin oversettelse? Prøv Google Oversetter-tjenesten for gratis online latin til norsk og norsk til latin oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst mellom 64 språk helt gratis! Google-oversetteren (Google Translate) kan være nyttig på bestemte typer latinsk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell latin oversetter i stedet. I tillegg til latin oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. italiensk, fransk, spansk, portugisisk, engelsk, armensk, gresk, gammelgresk (klassisk gresk), hebraisk, farsi, hindi, nepali, burmesisk, khmer, koreansk, japansk, amharisk, osv. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

English-Latin translator. Latin translation, Latin translations. Translate Latin to English. Norwegian-Latin translator

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

 

HOME  | MAIN  | ABOUT  | TRANSLATION  | LANGUAGES  | FREE TRANSLATION  | RATES  | CLIENTS  | WORK  | CONTACT

 

LATIN OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Latin oversetterservice. Latin oversettelse. Latinsk oversettingstjeneste. Norsk-latin oversetter. All rights reserved.

 

 

 

eXTReMe Tracker