HOVEDSIDE | OM OSS | OVERSETTING | SPRÅK | GRATIS OVERSETTER | PRISERKUNDER | JOBBE | KONTAKT

 

Ring oss nå på: + 47 22 222 773

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Norwegian-Lingala translator. Translate Lingala to English. Lingala translation. English-Lingala legal translations. Lingala translators

 

 Har du behov for en dyktig lingala oversetter eller lingala translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra lingala. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell oversettelse, inkl. til og fra lingala, innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for lingala oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til lingala språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert lingala-norsk og norsk-lingala oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra lingala til engelsk og fra engelsk til lingala.

 

 Lingala (Ngala, Lingála) er et bantuspråk i nigerkongo-språkfamilien som tales i en del afrikanske land slik som i store deler av Republikken Kongo (Brazzaville), spesielt nord i landet, samt nordvest i Den demokratiske republikken Kongo (Kinshasa), tidligere Zaïre, der det er offisielt språk ved siden av swahili, kikongo (kongo) og luba. Lingala brukes til en viss grad også i Angola og Den sentralafrikanske republikk. Som skriftsystem benytter lingala det latinske alfabetet.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer lingala-norsk og norsk-lingala oversettelse av høy kvalitet, samt lingala korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell lingala-engelsk og engelsk-lingala oversettelse, i tillegg til svensk-lingala, dansk-lingala, lingala-fransk og fransk-lingala oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til lingala av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) lingala-engelsk, lingala-norsk, engelsk-lingala og norsk-lingala dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, fagbrev, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra lingala av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere lingala oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til lingala oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. andre bantu-språk som kituba, kikongo (kongo), luba (tshiluba), swahili, sheng, kukuyu, kinyarwanda, kirundi, kamba, luganda (ganda), ndebele, tsonga, sotho (sesotho), xhosa og zulu, i tillegg til luo, yoruba, amharisk, tigrinja, oromo, somalisk, berberisk, samt flere andre afrikanske eller asiatiske språk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Lingala oversetter. Oversettelser fra lingala til norsk. Engelsk-lingala oversetting. Oversettere lingala-norsk. Oversette lingala til engelsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

moldovsk

cebuano

albansk

amharisk

gresk

oromo

hebraisk

tigrinja

georgisk

somalisk

armensk

kikuyu

tsjetsjensk

swahili

tyrkisk

kikongo

aserbajdsjansk

yoruba

 

MAINABOUT | TRANSLATIONLANGUAGESFREE TRANSLATOR | RATES | CLIENTSWORK | CONTACT

 

LINGALA OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2017 by Norsk Språkservice: Lingala oversetter, lingala oversettelse, lingala oversetterservice, lingala tolk, lingala translatør, oversette lingala. All rights reserved.