HOVEDSIDE | OM OSS | OVERSETTING | SPRÅK | GRATIS OVERSETTER | PRISERKUNDER | JOBBE | KONTAKT

 

Ring oss nå :   + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Norwegian-Luba translator. Translate Luba to English. Luba translation. English-Luba legal translations. Luba translators

 

 Har du behov for en dyktig luba oversetter eller luba translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra luba (tshiluba). Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell oversettelse, inkl. til og fra luba, innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for luba (tshiluba) oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til luba språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert luba-norsk og norsk-luba oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra luba til engelsk og fra engelsk til luba.

 

 Luba (også kjent som tshiluba eller luba-kasai) er et bantuspråk i nigerkongo-språkfamilien, som snakkes av rundt 9 millioner i Den demokratiske republikken Kongo (Kinshasa), tidligere Zaïre, der det er offisielt språk ved siden av lingala, swahili og kikongo (kongo). Som skriftsystem benytter luba det latinske alfabetet.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer luba-norsk og norsk-luba oversettelse av høy kvalitet, samt luba korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell luba-engelsk og engelsk-luba oversettelse, i tillegg til svensk-luba, dansk-luba, luba-fransk og fransk-luba oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til luba av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) luba-engelsk, luba-norsk, engelsk-luba og norsk-luba dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, fagbrev, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra luba av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere luba-kasai oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til luba (tshiluba) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. andre bantu-språk som lingala, kituba, kikongo (kongo), swahili, sheng, kukuyu, kinyarwanda, kirundi, kamba, luganda (ganda), ndebele, tsonga, sotho (sesotho), xhosa og zulu, i tillegg til luo, yoruba, amharisk, tigrinja, oromo, somalisk, berberisk, samt flere andre afrikanske eller asiatiske språk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Luba oversetter. Oversettelser fra luba til norsk. Engelsk-luba oversetting. Oversettere luba-norsk. Oversette luba til engelsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

moldovsk

cebuano

albansk

amharisk

gresk

oromo

hebraisk

tigrinja

georgisk

somalisk

armensk

kikuyu

tsjetsjensk

swahili

tyrkisk

kikongo

aserbajdsjansk

yoruba

 

MAINABOUT | TRANSLATIONLANGUAGESFREE TRANSLATOR | RATES | CLIENTSWORK | CONTACT

 

LUBA (TSHILUBA) OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2015 by Norsk Språkservice: Luba oversetter, luba oversettelse, luba oversetterservice, luba tolk, luba translatør, oversettelser luba til engelsk, oversette luba. All rights reserved.