MALTESISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

andre språk

afrikaans

Certified Maltese translator. Translate English to Maltese. Maltese to English and Norwegian document translation. Maltese translations

 

 Har du behov for en dyktig maltesisk oversetter eller maltesisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra maltesisk (maltesisk). Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell maltesisk oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for kambodsjanske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til det maltesiske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert maltesisk-norsk og norsk-maltesisk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra maltesisk til engelsk og fra engelsk til maltesisk.

 

 Maltesisk (Malti, lingwa Maltija) er et afroasiatisk semittisk språk, i likhet med arabisk og hebraisk. Maltesisk snakkes av 370 000 maltesere hovedsakelig på øya Malta i Middelhavet, der det er et av de to offisielle språkene. Maltesisk er det eneste semittiske språket som til vanlig skrives med det latinske alfabetet. Det bygger på Maghrebi-arabisk, som snakkes vest i Nord-Afrika, men har lånt sterkt fra italiensk, dessuten fra engelsk, som er det andre offisielle språket på Malta. Maltesisk er et av EUs offisielle språk.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer maltesisk-norsk oversettelse og norsk-maltesisk oversettelse, i tillegg til profesjonell maltesisk-engelsk og engelsk-maltesisk oversettelse, maltesisk korrekturlesning og tekstredigering. Vi spesialiserer oss på oversetting til og fra maltesisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) maltesisk-engelsk, engelsk-maltesisk, maltesisk-norsk og norsk-maltesisk dokumentoversettelse: fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra maltesisk (maltesisk) av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

 

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere maltesisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.

 

 Trenger du hjelp med gratis maltesisk oversettelse? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online maltisk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra maltisk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer maltisk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” maltisk oversetter i stedet. I tillegg til maltesisk (maltisk) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. arabisk, hebraisk, gresk, tyrkisk, engelsk, italiensk, fransk, spansk, osv. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Maltesisk oversetter. Oversettelser maltesisk til norsk. Engelsk-maltesisk oversettelse. Oversettere maltesisk. Oversette maltisk til engelsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmansk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

MALTESISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Maltesisk oversetter, maltisk oversettelse, maltesisk oversetterservice, maltisk tolk, maltesisk translatør, oversette maltesisk. All rights reserved.