MONGOLSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Mongolian translator. Translate Mongolian to English. Mongolian legal translation. English-Mongolian translators. Norwegian-Mongolian translations

 

 Har du behov for en dyktig mongolsk oversetter eller mongolsk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra mongolsk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell mongolsk oversettelse innen elektronikk, teknikk, bygg og anlegg, landbruk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for mongolske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til det mongolske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert mongolsk-norsk og norsk-mongolsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra mongolsk til engelsk og fra engelsk til mongolsk.

 

 Mongolsk (Монгол хэл) hører til den mongolske språkggruppen i den altaiske språkfamilien, i likhet med de tyrkiske språkene kasakhisk, kirgisisk, usbekisk, uigurisk, tyrkisk og aserisk. Det snakkes av mongoler i landet Mongolia (Монгол Улс) og av det mongolske mindretallet i den kinesiske regionen Indre Mongolia (内 蒙古) i det nordlige Kina. Khalkha-mongolsk som snakkes i Mongolia, er det offisielle språket i landet. Totalt antall brukere: 5,7 millioner. Skrives med det kyrilliske alfabetet, innført under russisk press på 1940-tallet. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer mongolsk-norsk oversettelse og norsk-mongolsk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til mongolsk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell mongolsk-engelsk og engelsk-mongolsk oversettelse, samt dansk-mongolsk og svensk-mongolsk oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til mongolsk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) mongolsk-engelsk, mongolsk-norsk og norsk-mongolsk dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra mongolsk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere mongolsk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Trenger du hjelp med gratis mongolsk oversettelse? Prøv Google Oversetter-tjenesten for gratis online mongolsk til norsk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst mellom 64 språk helt gratis! Google-oversetteren (Google Translate) kan være nyttig på bestemte typer mongolsk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Du kan prøve å oversette online fra norsk til mongolsk på Google Oversetter her. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell mongolsk oversetter i stedet. I tillegg til mongolsk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. kinesisk (mandarin), koreansk, japansk, burmesisk, thai, russisk, kasakhisk, usbekisk, tsjetsjensk, tyrkisk, dari, nepalsk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Norsk-mongolsk oversetter. Oversettelser fra mongolsk til norsk. Oversette mongolsk. Engelsk-mongolsk oversetting. Oversettere mongolsk til engelsk

.

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

andre språk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

MONGOLSK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Mongolsk oversetter, mongolsk oversettelse, mongolsk oversetterservice, mongolsk translatør, oversette mongolsk. All rights reserved.