OROMO OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Oromo translator. Translate English to Oromo. Norwegian-Oromo legal translation. Oromo-English translators

 

 Har du behov for en dyktig oromo oversetter eller oromisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra oromo. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell oromo oversettelse innen elektronikk, teknikk, bygg og anlegg, landbruk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for oromo oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til oromisk, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert oromo-norsk og norsk-oromo oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra oromisk til engelsk og fra engelsk til oromisk..

 

 Oromo eller oromisk (Afaan Oromoo) er en gruppe kusjittiske språk som tales av mellom 27 og 30 millioner oromoere i Etiopia og i deler av nabolandet Kenya. Beslektet med somalisk, sidamo, afar. Skrevet med latinsk skrift.

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer oromisk-norsk oversettelse og norsk-oromisk oversettelse, samt oromisk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell oromo-engelsk og engelsk-oromo oversettelse, i tillegg til oromo-dansk og oromo-svensk oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til oromo av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) oromo-engelsk, engelsk-oromo, oromo-norsk og norsk-oromo dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra oromo av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere oromo oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til oromo (oromisk) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. somalisk, amharisk, tigrinja (tigrinya), luo, swahili, diverse sørafrikanske språk og dialekter som zulu og xhosa, samt berberisk, arabisk, farsi, hebraisk, engelsk, italiensk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Oromo oversetter. Oversettelser fra oromo til norsk. Oromisk-engelsk oversetting. Oversettere oromo til engelsk

.

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

andre språk

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

OROMISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Oromo oversetter, oromo oversettelse, oromo oversetterservice, oromisk tolk, oromisk translatør, oversette oromo. All rights reserved.