OM OSS | SPRÅKTJENESTER | TEKNISK OVERSETTELSE | JURIDISK OVERSETTELSE | GRATIS OVERSETTELSE | KART

 

FORSIDE | HVEM? | .OVERSETTING. | FAGOVERSETTERE | SPRÅKOVERSIKT | PRISER | KUNDER | JOBBE | FACEBOOK | KONTAKT

 

Ring oss nå :   + 47 22 222 773 (NOR)      + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

   View this webpage in English   

 

 

afrikaans

latin

 

 

albansk

latvisk

 

 

   Profesjonell oversettelse til fornuftige priser

 Translatørtjenester levert av Oslo-baserte oversettelsesbyrå Norsk Språkservice inkluderer skriftlig oversetting av alle slag – innenfor de fleste fagområder og språk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonelle oversettertjenester med hovedvekt på juridiske, medisinske og tekniske oversettelser, i tillegg til sertifisert dokumentoversettelse. Med andre ord, alt fra generelle tekster til juridiske dokumenter og vitenskapelig eller teknisk dokumentasjon. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser av høy kvalitet, til riktig pris. Våre priser på oversettelser kommer an på lengde av tekst, innhold og tidsfrist, og vil også variere avhengig av hvilket språk eller fagområde det gjelder, og vanskelighetsgrad på originalteksten. Kontakt oss for et gratis og helt uforpliktende prisoverslag i dag ved å sende selve teksten (skannede kopier av dine dokumenter). Prøv oss!

   Nettverk av oversettere, translatører og språkkonsulenter

 Oversetterbyrået Norsk Språkservice samarbeider med et stort nettverk av nøye utvalgte oversettere, språkkonsulenter og translatører, inkl. fagoversettere og statsautoriserte translatører fra diverse språkbakgrunn og med tilleggskompetanse innen ulike spesialfelt. De fleste av disse oversetter kun til eget morsmål, noe som er med på å sikre en høy kvalitet på våre oversettelser. De står klare til å levere kvalitetsoversettelser av alle typer tekst innenfor de fleste språk. For å kunne dekke spesielle språkkombinasjoner og fagområder arbeider vi i tett fellesskap med et nettverk av utvalgte språkkonsulenter og partnerbyråer i Norge, Skandinavia og i utlandet. Er du en oversetter? Klikk her.

   Translatør- og oversettelsestjenester

 Vi har oversettere og translatører med bakgrunn i samtlige skandinaviske, østeuropeiske og EU-språk, samt en lang rekke asiatiske og afrikanske språk. Valget av oversetter skjer etter nøye vurdering av hvilke krav oppgaven stiller til kunnskaper om faget og terminologien. Alle manuskripter gjennomgår en faglig korrektur før overlevering til kunde. Send oss en forespørsel på e-mail. Husk å angi antall ord eller sider, innhold og tidsfrist. Legg ved teksten for et helt nøyaktig gratis og uforpliktende prisoverslag. Etter en gjennomgang av dine dokumenter eller kildetekst utarbeider vi et kostnadsoverslag for hvert oppdrag før oversetterarbeidet settes i gang.

   Hvordan bestille din oversettelse?

 Det er enkelt å bestille. Send oss en forespørsel på e-post hvor språkkombinasjon, type innhold og (helst) antall ord, evt. sider, og tidsfrist er angitt. For et gratis og uforpliktende prisoverslag legg gjerne ved teksten. I tillegg til at vi mottar dokumenter med post og faks, kan du sende oss dokumenter som linker til websider, som vedlegg til e-post eller som tekst i selve e-posten – vi støtter et stort antall filformater. Mer detaljert kontaktinfo. Typer oversettelser.

   Hva skjer så i oversettelsesprosessen?

 Etter at bestillingen er sendt, vil du umiddelbart få en bekreftelse på at vi har mottatt din henvendelse. Vi utarbeider et prisoverslag før oppdraget settes i gang. Leveringstidspunkt avtaler vi alltid på forhånd. Vi tilbyr kort leveringstid på alle typer dokumenter og størrelser. Valget av oversetter skjer etter nøye vurdering av hvilke krav oppgaven stiller til kunnskaper om faget og terminologien. Alle manuskripter gjennomgår en faglig korrektur før endelig overlevering til kunde.

 Våre oversettere er pålagt taushetsplikt i forbindelse med de oversetteroppdrag de utfører. Alle oppdrag blir behandlet strengt konfidensielt, både av Norsk Språkservice og oversetteren.

   Priser på oversettelse

 Våre priser på skriftlige oversettelser kommer an på lengde av tekst, innhold og tidsfrist, og vil også variere avhengig av hvilket språk eller fagområde det gjelder, og vanskelighetsgrad på originalteksten. Prisnivået kan ofte være lavere for oversettelser mellom engelsk og andre fremmedspråk, enn mellom norsk og det tilsvarende språket. Vi gir rabatter på større oppdrag. Mer.

 

   Kontakt oss for et gratis tilbud på din oversettelse

 Vi er nå tilgjengelig for uforpliktende konsultasjon og gratis råd i forbindelse med ditt oversetterprosjekt. Send oss din tekst i en mail eller som vedlegg for et gratis prisoverslag og snarlig respons. Vi utarbeider et prisoverslag før oppdraget settes i gang. Du kan kontakte oss på flere måter. Enklest er det å sende en e-post, men du kan også ringe oss på 22 222 773 eller 93 888 007. I tillegg kan du benytte vårt faksnummer 22 222 779.

 Vi holder til på Torshov i Oslo. Vår kontoradresse: Norsk Språkservice, Hans Nielsen Hauges plass 7, 0481 Oslo. Se kart eller mer detaljert kontaktinfo.

 

 

 

amharisk

lingala

 

 

arabisk

litauisk

 

 

armensk

luba

 

 

aserbajdsjansk

luganda

 

 

assamesisk

luo

 

 

balinesisk

lurisk

 

 

balutsji

makedonsk

 

 

baskisk

malayisk

 

 

bemba

maltesisk

 

 

bengali

mandarin

 

 

berbisk

mandinka

 

 

bilen

marathi

 

 

bosnisk

moldovsk

 

 

bulgarsk

mongolsk

 

 

burmesisk

montenegrinsk

 

 

cebuano

ndebele

 

 

chin

nederlandsk

 

 

dansk

nepalsk

 

 

edo

norsk

 

 

engelsk

oromo

 

 

estisk

oriya

 

 

farsi

panjabi pakistansk

 

 

finsk

pasjto

 

 

flamsk

persisk

 

 

fransk

polsk

 

 

fula

portugisisk

 

 

færøysk

punjabi indisk

 

 

georgisk

rumensk

 

 

gresk

russisk

 

 

grønlandsk

sepedi

 

 

gujarati

serbisk

 

 

gælisk

sindhi

 

 

hakha chin

sheng

 

 

hausa

sinhala

 

 

hebraisk

slovakisk

 

 

hindi

slovensk

 

 

hmong

somalisk

 

 

hviterussisk

spansk

 

 

igbo

svensk

 

 

indonesisk

sylhetti

 

 

irsk

swahili

 

 

islandsk

tadsjikisk

 

 

italiensk

tagalog

 

 

japansk

tamilsk

 

 

jarai

telugu

 

 

javanesisk

thai

 

 

kannada

tigrinja

 

 

karen

tshiluba

 

 

kasakhisk

tsjekkisk

 

 

kashmiri

tsjetsjensk

 

 

katalansk

tsonga

 

 

khmer

tyrkisk

 

 

kikongo

tysk

 

 

kikuyu

twi

 

 

kinesisk

uigurisk

 

 

kinyarwanda

ukrainsk

 

 

kituba

ungarsk

 

 

koreansk

urdu

 

 

kroatisk

usbekisk

 

 

kurdisk badini

vietnamesisk

 

 

kurdisk gorani

wolof

 

 

kurdisk sorani

xhosa

 

 

kurdisk kurmanji

yoruba

 

 

laotisk

zulu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Profesjonelle flerspråklige språktjenester: Med base i Oslo (Norge) håndterer vi over 245 europeiske, asiatiske og afrikanske språk og dialekter.

Prøv oss i dag!

 

 

   Flerspråklig oversettelse

 

 Samlet sett dekker vi et stadig økende antall språk, for tiden over 245 språk og dialekter. Vi tilbyr (1) skriftlige oversettelser mellom norsk og de aller fleste språk, i tillegg til (2) skriftlige oversettelser mellom engelsk og de aller fleste språk. Dessuten utfører vi oversettelser (3) mellom en lang rekke fremmedspråk og europeiske språk som dansk, svensk, finsk, engelsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk, italiensk osv. (gjelder begge veier!). Takket være våre solide erfaringer fra det internasjonale markedet (kunder i 23 land!), har vi spesialisert oss i nettopp direkte oversettelse mellom to hvilke som helst fremmedspråk (f.eks. tysk til spansk eller dansk til nederlandsk osv.). I mange tilfeller vil vi være i stand til å tilby den samme tjenesten til eller fra engelsk til en garantert lavere pris i forhold til hva det ville kostet å utføre den samme oversettelsen til eller fra norsk, nettopp fordi priser for oversettelse mellom to fremmedspråk ofte pleier å være lavere. Vi kan dermed tilby oversettelser mellom engelsk og nesten alle verdens skriftspråk (f.eks. engelsk til hindi) til en ordpris som er atskillig lavere enn for en tilsvarende oversettelse fra norsk til hindi. I slike tilfeller vil oversettelser foretatt ut fra en engelsk kildetekst som oftest være rimeligere.

 Send oss helst din tekst eller dokumenter som vedlegg på mail for et gratis uforpliktende prisoverslag i dag! Du finner vår mer detaljerte kontaktinfo her.

 

OVERSIKT OVER SPRÅKENE VI OVERSETTER

 

 

 Språkoversikt Europa. Vi oversetter følgende europeiske språk:

 

albansk baskisk bosnisk bretonsk keltisk, brezhoneg bulgarsk, bulgarisk dansk engelsk (UK), britisk engelsk estisk, estlandsk finsk flamsk, belgisk nederlandsk fransk, europeisk færøysk galisisk, galicisk, galego gammelgresk, klassisk gresk georgisk gresk grønlandsk hviterussisk islandsk italiensk irsk, irsk gælisk kastiljansk (-> spansk) katalansk, catalansk korsikansk kroatisk latin, latinsk latvisk, lettisk litauisk luxemburgsk, luxemburgisk makedonsk, nordmakedonsk nordsamisk, samisk maltisk, maltesisk moldovsk, moldavisk montenegrinsk nederlandsk, hollandsk norsk, bokmål norsk, nynorsk polsk portugisisk (iberisk portugisisk, europeisk portugisisk) retoromansk, romansh, rumantsch grischun romani - gurbeti romani - kalderash romani - kaló, caló, portugisisk kalo, lusitano-romani romani - romanes romani - romungro romani - valakisk romani rumensk russisk samisk, nordsamisk sardisk (sardinsk språk) serbisk serbokroatisk (serbo-kroatisk), bks slovakisk slovensk spansk, iberisk spansk; kastiljansk svensk tsjekkisk tysk ukrainsk ungarsk, madjarsk walisisk keltisk

 

 Språkoversikt Midtøsten og Eurasia. Vi oversetter følgende Eurasia- og Midtøsten-språk:

 

abkhasisk afghansk (-> pasjto) afghansk persisk, dari arabisk armensk aserisk, azerisk, azeri, aserbajdsjansk, azerbajdsjansk, aserbaidsjansk, azerbaidsjansk, azerbajdjansk avarisk badhini, badhini kurdisk (nordkurdisk) balutsji, baluchi basjkirsk, basjkirisk, bashkir dari, afghansk persisk farsi, persisk, iransk georgisk gorani, gurani hazaragi, azargi, hazara hebraisk, ivrit hindko, hinko ingushisk, ingusjetisk, ingush iransk, farsi, persisk irakisk arabisk jemensk arabisk kalhori, kalhori kurdisk (sørkurdisk) kasakhisk, kasakisk, kasakh kirgisisk komi, syrjensk kurdisk badhini, badhini kurdisk gorani, gorani, gurani kurdisk kalhori, kalhori (sørkurdisk) kurdisk kurmanji, kurmandji, kurmandsji, kurmanci (nordkurdisk) kurdisk sorani, sorani, sentralkurdisk kurmanji kurdisk, kurmanci, kurmandsji, kurmandji (nordkurdisk) laki libanesisk arabisk luri, lurisk mordvinsk, mordovisk ossetisk pasjto, pasjtu, pashto, pashtu, pushtu, pusjtu, pakhto, afghansk pehlewani (sørkurdisk) persisk, farsi, iransk saudiarabisk arabisk sorani kurdisk, sentralkurdisk, sorani syria-arabisk syrjensk, komi tadsjikisk, tadsjik, tadjik tatarisk, tatarsk tsjetsjensk, tsjetsjen, chechen turkmensk, turkmen tyrkisk uigurisk, uigursk, uighursk, uighur uzbekisk, usbekisk, usbek, uzbek zaza

 

 Språkoversikt India. Vi oversetter følgende India-språk:

 

assamesisk, assamisk, asamiya awadhi banguru, bangri, bangru (-> harianvi) bengali, bangla, bengalsk, bengalisk, bengalesisk bhojpuri, bihari bodo dhivehi, divehi, maldivisk djatu, jatu (-> harianvi) dogri gujarati harianvi, hariani, hariyani, djatu, jatu, bangru, bangri, bangaru hindi jatu (->harianvi) kannada, kanaresisk kasjmiri, kasjmirsk, kasjmirisk, kashmiri khasi konkani malayalam manipuri, meithei, meitei-lon, meitei-lol marathi maithili marvari, marwari mizo nepalsk, nepali, nepalesisk newari, newar, Nepal bhasa odia, oriya punjabi, panjabi, pandsjabi (indisk og pakistansk) rajasthani sanskrit santali sylhetti, sylheti, syloti, sylheti bangla sindhi singalesisk, sinhala, singhalesisk, sinhalesisk tamil, tamilsk telugu urdu

 

 Språkoversikt Øst- og Sørost-Asia. Vi oversetter følgende asiatiske språk (Øst-Asia og Stillehavsregionen):

 

balinesisk burmesisk, burmansk, myanmisk, myanmarsk cebuano, bisaya chamorro chin, hakha-chin chukesisk, trukesisk, truk filipino, filippinsk hmong hmong - grønn hmong, blå/grønn mong, blå/grønn miao, mong leng, mong njua hmong - hvit hmong, hmong daw hmong - kinesisk miao ilokano illongo, hiligaynon indonesisk, bahasa Indonesia isan japansk jarai javanesisk kantonesisk (kinesisk) karen, sgaw karen, sgaw kayin karenni, kayah, rød karen khmer, kambodsjansk, kampucheansk kinesisk, forenklet og tradisjonell koreansk laotisk, lao malayisk, malay, bahasa Malaysia mandarin kinesisk mizo mongolsk pao karen, hvit karen pilipino samoansk shanghainesisk, Shanghai-dialekt tagalog taiwansk, taiwanesisk thai, thailandsk, siamesisk tibetansk vietnamesisk wu, wu-kinesisk zomi, zou zhuang

 

 Språkoversikt Afrika. Vi oversetter følgende afrikanske språk:

 

afar afrikaans akan akoli, acholi,shuli amharisk, amharinja, amharinya arabisk ateso, teso bambara bemba, chibemba berber, berbisk, berbersk, berberspråk bilin, bilen, blin buli, kanjaga chichewa, chinyanja, chewa, nyanja dagbani, dagbanli, dagbanle dinka edo egyptisk arabisk, egypt-arabisk ewe fante, fantse (akan) fulfulde, fulani, fula, pular ga (kwa) ganda, luganda gikuyu, kikuyu hausa igbo, ibo joruba, yoruba kanjaga, buli kasem (gur) kikamba, kamba kikongo, kongo kikuyu, gikuyu kinyamulenge kinyarwanda, rwanda kirundi, rundi kituba, kikongo ya leta kwa lingala ljaw luba, tshiluba, ciluba, luba-kasai luganda, ganda luo, dholuo lusoga, soga maay-maay, maay, somali-maay, af-maay madagassisk, gassisk, malgassisk mandinka, mandingo marokkansk arabisk, marokko-arabisk mauritisk kreolsk, Morisien, Morisyen, Mauritian Creole moore, moore-gurma ndebele (nord-ndebele, sør-ndebele) nuer oromo, oromisk rundi, kirundi saho sango sepedi, nordsotho, nordlig sotho sesotho, sørsotho, sørlig sotho setswana, tswana sheng shona soga, lusoga somali, somalisk swati, swazi, siswati swahili swahili Kongo teso, ateso tigrinya, tigrinja tigré tshivenda, venda tsonga tswana, setswana tunisisk arabisk twi (akan) venda, tshivenda wolof xhosa yoruba, joruba zulu

 

 Språkoversikt Nord- og Sør-Amerika. Vi oversetter følgende Amerika-språk:

 

brasiliansk portugisisk, brasil-portugisisk canadisk fransk (kanadisk fransk) amerikansk engelsk grønlandsk guaraní (paraguayansk guarani) haitisk kreol latinamerikansk spansk (spansk Latin-Amerika) navajo

 

 Med base i Oslo, håndterer vi over 245 europeiske, asiatiske og afrikanske språk og dialekter. Har du behov for en skriftlig oversettelse til eller fra et språk som du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

 

MAIN | ABOUT | TRANSLATION | LANGUAGES | RATES | FREE TRANSLATION | CLIENTS | WORK | FACEBOOK | CONTACT

Norsk Språkservice – Hans Nielsen Hauges plass 7 – N-0481 Oslo, Norge – T: + 47 22 222 773 – F: + 47 22 222 779 – E: info@spraakservice.net – N: 982 053 161 MVA

 

Copyright ® 1999-2019 by Norsk Språkservice: Profesjonell juridisk, teknisk og medisinsk oversettelse i 245 språk. Alle terminologiområder. Din oversettelsespartner i Oslo. All rights reserved.

 

 

Norsk Språkservice

Landsdekkende leverandør av profesjonelle språktjenester til bedriftskunder, privatpersoner og offentlig sektor tilbyr oversettelse i de fleste fagområder og språk.

 

Lang erfaring på det norske oversettermarkedet – stiftet i juni 2000. Kunder i 23 land! Takket være denne erfaringen kan vi tilby pålitelig service og språktjenester som er tilpasset kundens spesifikke behov.

 

Globalt nettverk av over 2500 spesialutvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere, tolker og språkkonsulenter, fordelt på hele 245 språk og dialekter fra 200 land, inkl. engelsk.

 

Det er denne verdensomspennende stab av høyt kvalifiserte oversettere som gjør at vi raskt kan håndtere de fleste typer oversettelser i de fleste felt, uavhengig av språkkombinasjon, inkl. flerspråklig teknisk, juridisk, medisinsk og vitenskapelig oversettelse.

 

Offentlig godkjent, inkl. statsautorisert, oversettelse av offisielle dokumenter til og fra alle verdens språk, ikke minst til og fra norsk eller engelsk. Er du i tvil, er det bare å høre med oss. Ta kontakt for et godt tilbud i dag!

 

Kanskje du var ute etter…

 

>> Engelsk oversetter

 

>> Engelsk norsk oversetter

 

>> Norsk engelsk oversetter

 

>> Engelsk språk

 

>> Svensk oversetter

 

>> Dansk oversetter

 

>> Tysk oversetter

 

>> Nederlandsk oversetter

 

>> Fransk oversetter

 

>> Spansk oversetter

 

>> Portugisisk oversetter

 

>> Polsk oversetter

 

>> Litauisk oversetter

 

>> Russisk oversetter

 

>> Arabisk oversetter

 

>> Kontaktinfo

 

Eller var du ute etter…

 

>> Flerspråklig oversettelse

 

>> Skriftlig oversettelse

 

>> Gratis oversettelse

 

>> Juridisk oversettelse

 

>> Teknisk oversettelse

 

>> Vitenskapelig oversettelse

 

>> Medisinsk oversettelse

 

>> Økonomisk oversettelse

 

>> Språkoversikt

 

>> Priser for oversettelse

 

>> Kunder vi oversetter for

 

>> Kontaktinfo

 

>> Kart

 

 

info@spraakservice.net

T: + 47 22 222 773

T: + 47 93 888 007

 

 

Norsk Språkservice – Hans Nielsen Hauges plass 7 – N-0481 Oslo, Norge – T: + 47 22 222 773 – F: + 47 22 222 779 – E: info@spraakservice.net – N: 982 053 161 MVA

 

FACEBOOK  |  KONTAKT  |  KART

 

 

 

               Copyright ® 1999-2019 by Norsk Språkservice: Din leverandør av profesjonelle språktjenester i Oslo. All rights reserved.