HOVEDSIDE | OM OSS | OVERSETTING | SPRÅK | GRATIS OVERSETTERPRISER | KUNDER | JOBBE | FACEBOOKKONTAKT

 

 

    View this webpage in English   

 

 

Ring oss nå på:        + 47 22 222 773 (NOR)        + 44 (0) 15 15 440 555 (UK)

 

engelsk

balutsji

tysk

urdu

nederlandsk

sindhi

flamsk

panjabi

afrikaans

hindi 

dansk

 

  Norsk Språkservice:

Høy kvalitet til fornuftige priser

Translatørtjenester levert av Oslo-baserte oversettelsesbyrå Norsk Språkservice inkluderer oversetting av alle slag – innenfor de fleste fagområder og språk. Vårt oversetterteam tilbyr skriftlige oversettertjenester med hovedvekt på juridiske, medisinske og tekniske oversettelser, i tillegg til sertifisert dokumentoversettelse. Med andre ord, alt fra generelle tekster til juridiske dokumenter og vitenskapelig eller teknisk dokumentasjon. Vi legger vekt på å levere oversettelser av høy kvalitet, til riktig pris. Våre priser på oversettelser kommer an på lengde av tekst, innhold og tidsfrist, og vil også variere avhengig av hvilket språk eller fagområde det gjelder, og vanskelighetsgrad på originalteksten. Kontakt oss for et gratis og helt uforpliktende prisoverslag i dag ved å sende selve teksten (skannede kopier av dine dokumenter). Prøv oss!

  Medarbeidere

Norsk Språkservice samarbeider med et stort nettverk av nøye utvalgte oversettere, språkkonsulenter og translatører, inkl. fagoversettere og statsautoriserte translatører fra diverse språkbakgrunn og med tilleggskompetanse innen ulike spesialfelt. De fleste av disse oversetter kun til eget morsmål, noe som er med på å sikre en høy kvalitet på resultatet. De står klare til å levere kvalitetsoversettelser av alle typer tekst innenfor de fleste språk. Er du en oversetter? For å kunne dekke spesielle språkkombinasjoner og fagområder arbeider vi i tett fellesskap med et nettverk av utvalgte språkkonsulenter og partnerbyråer i Norge og i utlandet.

  Taushetsplikt

Våre oversettere er pålagt taushetsplikt i forbindelse med de oversetteroppdrag de utfører. Alle oppdrag blir behandlet strengt konfidensielt, både av Norsk Språkservice og oversetteren.

  Vi svarer på dine spørsmål

 

Vi er nå tilgjengelig for uforpliktende konsultasjon og gratis råd i forbindelse med ditt oversetterprosjekt. Send oss din tekst i en mail eller som vedlegg for et gratis prisoverslag og snarlig respons. Vi utarbeider et prisoverslag før oppdraget settes i gang.

 

For mer info vennligst mail oss eller ring 93 888 007. Du finner vår mer detaljerte kontaktinfo her.

 

 Hvordan bestille?

Det er enkelt å bestille. Send oss en forespørsel på e-post hvor språkkombinasjon, type innhold og helst antall ord, evt. sider, og tidsfrist er angitt. For et gratis og uforpliktende prisoverslag legg gjerne ved teksten. I tillegg til at vi mottar dokumenter med post og faks, kan du sende oss dokumenter som linker til websider, som vedlegg til e-post eller som tekst i selve e-posten – vi støtter et stort antall filformater. Mer detaljert kontaktinfo.

  Hva skjer så?

Etter at bestillingen er sendt, vil du umiddelbart få en bekreftelse på at vi har mottatt din henvendelse. Vi utarbeider et prisoverslag før oppdraget settes i gang. Leveringstidspunkt avtaler vi alltid på forhånd. Vi tilbyr kort leveringstid på alle typer dokumenter og størrelser. Valget av oversetter skjer etter nøye vurdering av hvilke krav oppgaven stiller til kunnskaper om faget og terminologien. Alle manuskripter gjennomgår en faglig korrektur før endelig overlevering til kunde.

  Flerspråklig oversettelse

 

Samlet sett dekker vi et stadig økende antall språk, for tiden over 140 språk og dialekter. Vi tilbyr (1) skriftlige oversettelser mellom norsk og de aller fleste språk, i tillegg til (2) skriftlige oversettelser mellom engelsk og de aller fleste språk. Dessuten utfører vi oversettelser (3) mellom en lang rekke fremmedspråk og europeiske språk som dansk, svensk, finsk, engelsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk, italiensk osv. (gjelder begge veier!). Takket være våre solide erfaringer fra det internasjonale markedet (kunder i 23 land!) har vi spesialisert oss i nettopp direkte oversettelse mellom to hvilke som helst fremmedspråk (f.eks. tysk til spansk eller dansk til nederlandsk osv.). I mange tilfeller vil vi være i stand til å tilby den samme tjenesten til eller fra engelsk til en garantert lavere pris i forhold til hva det ville kostet å utføre den samme oversettelsen til eller fra norsk, nettopp fordi priser for oversettelse mellom to fremmedspråk ofte pleier å være lavere. Vi kan dermed tilby oversettelser mellom engelsk og nesten alle verdens skriftspråk (f.eks. engelsk til hindi) til en ordpris som er atskillig lavere enn for en tilsvarende oversettelse fra norsk til hindi. I slike tilfeller vil oversettelser foretatt ut fra en engelsk kildetekst som oftest være rimeligere.

Send oss helst din tekst eller dokumenter som vedlegg på mail for et gratis uforpliktende prisoverslag i dag! Kontaktinfo.

 

  Oversettelsestjenester

Vi har oversettere og translatører med bakgrunn i samtlige skandinaviske, østeuropeiske og EU-språk, samt en lang rekke asiatiske og afrikanske språk. Valget av oversetter skjer etter nøye vurdering av hvilke krav oppgaven stiller til kunnskaper om faget og terminologien. De fleste av dem oversetter kun til eget morsmål, noe som er med på å sikre en høy kvalitet på våre oversettelser. Alle manuskripter gjennomgår en faglig korrektur før overlevering til kunde. Send oss en forespørsel på e-mail. Husk å angi antall ord eller sider, innhold og tidsfrist. Legg ved teksten for et helt nøyaktig gratis og uforpliktende prisoverslag. Etter en gjennomgang av dine dokumenter eller kildetekst utarbeider vi et kostnadsoverslag for hvert oppdrag før oversetterarbeidet settes i gang.

  Priser på oversettelse

Våre priser på oversettelser kommer an på lengde av tekst, innhold og tidsfrist, og vil også variere avhengig av hvilket språk eller fagområde det gjelder, og vanskelighetsgrad på originalteksten. Prisnivået kan ofte være lavere for oversettelser mellom engelsk og andre fremmedspråk, enn mellom norsk og det tilsvarende språket. Vi gir rabatter på større oppdrag. Mer.

  Er du en oversetter?

Vårt oversettelsesbyrå jobber kontinuerlig med å bygge ut sitt nettverk av oversettere, translatører og tolker. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med nye velkvalifiserte medarbeidere. Er du en oversetter? Interessert i å bli med? Kontakt oss gjerne med din CV med personalia, telefonnummer, etc. Vennligst presiser språkkombinasjoner, fagområder og andre preferanser. Mer.

  Kontakt oss

Du kan kontakte oss på flere måter. Enklest er det å sende en e-post, men du kan også ringe oss på 22 222 773 eller 93 888 007. I tillegg kan du benytte vårt faksnummer 22 222 779. Vi holder til på Torshov i Oslo. Vår kontoradresse: Norsk Språkservice, Hans Nielsen Hauges plass 7, 0481 Oslo. Se kart. Mer detaljert kontaktinfo.

nepalsk

svensk

kasjmiri

norsk

gujarati

islandsk

bengali

færøysk

sylhetti

fransk

assamesisk

italiensk

oriya

spansk

marathi

katalansk

sinhala

portugisisk

tamilsk

baskisk

malayalam

ungarsk

kannada

finsk

telugu

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

hviterussisk

hmong

ukrainsk

vietnamesisk

polsk

khmer

tsjekkisk

laotisk

slovakisk

thai

slovensk

burmesisk

kroatisk

karen

bosnisk

chin

serbisk

indonesisk

montenegrinsk

malayisk

makedonsk

tagalog

bulgarsk

filippinsk

rumensk

cebuano

moldovsk

berbisk

albansk

amharisk

gresk

oromo

hebraisk

tigrinja

maltesisk

somalisk

georgisk

kikuyu

armensk

luo

tsjetsjensk

kinyarwanda

tyrkisk

kirundi

aserbajdsjansk

ndebele

kasakhisk

xhosa

uigurisk

zulu

usbekisk

swahili

arabisk

kikongo

kurdisk sorani

kituba

kurmanji

luba

kurdisk badini

lingala

persisk

joruba

dari

fula

tadsjikisk

hausa

pasjto

wolof

 

 

OVERSIKT OVER SPRÅK VI OVERSETTER

 

Vi oversetter følgende europeiske språk:

 

albansk baskisk bosnisk bretonsk keltisk, brezhoneg bulgarsk, bulgarisk dansk engelsk (UK), britisk engelsk estisk, estlandsk finsk flamsk, belgisk nederlandsk fransk, europeisk færøysk galisisk, galicisk, galego gammelgresk, klassisk gresk georgisk gresk hviterussisk islandsk italiensk irsk, irsk gælisk kastiljansk (spansk) katalansk, catalansk kroatisk latin (latinsk) latvisk, lettisk litauisk luxemburgsk, luxemburgisk makedonsk maltisk, maltesisk moldovsk, moldavisk montenegrinsk nederlandsk, hollandsk norsk, bokmål norsk, nynorsk polsk portugisisk (iberisk portugisisk) rumensk russisk serbisk serbokroatisk (serbo-kroatisk) slovakisk slovensk spansk (iberisk spansk) svensk tsjekkisk tysk ukrainsk ungarsk, madjarsk walisisk keltisk

 

Vi oversetter følgende Eurasia- og Midtøsten-språk:

 

arabisk armensk aserisk, azerisk, azeri, aserbajdsjansk, azerbajdsjansk, aserbaidsjansk, azerbaidsjansk, azerbajdjansk basjkirsk balutsji, baluchi dari, afghansk persisk farsi, persisk georgisk hazaragi, azargi, hazara hebraisk, ivrit iransk, farsi, persisk irakisk arabisk jemensk arabisk kasakhisk, kasakisk, kasakh komi, syrjensk kurdisk badhini, badini kurdisk kurmanji, kurmandji (nordkurdisk) kurdisk sorani, sorani luri libanesisk arabisk mordvinsk, mordovisk pasjto, pasjtu, pashto, pashtu, pushtu, pusjtu, pakhto persisk, farsi, iransk saudiarabisk arabisk syria-arabisk syrjensk, komi tadsjikisk, tadsjik, tadjik tatarisk, tatarsk tsjetsjensk, tsjetsjen, chechen tyrkisk uzbekisk, usbekisk, usbek, uzbek

 

Vi oversetter følgende India-språk:

 

assamesisk, assamisk, asamiya awadhi bengali, bangla, bengalsk, bengalisk, bengalesisk bhojpuri (bihari) bodo dhivehi, divehi, maldivisk dogri gujarati hindi kannada, kanaresisk kasjmiri, kasjmirsk, kasjmirisk, kashmiri konkani malayalam manipuri, meitei-lon, meitei-lol marathi maithili mizo nepalsk, nepali, nepalesisk nwar odia, oriya punjabi, panjabi, pandsjabi (indisk og pakistansk) rajasthani sanskrit sylhetti, sylheti, syloti (sylheti bangla) sindhi singalesisk, sinhala, singhalesisk, sinhalesisk tamil, tamilsk telugu urdu

 

Vi oversetter følgende asiatiske språk (Øst-Asia og Stillehavsregionen):

 

balinesisk burmesisk, burmansk, myanmisk, myanmarsk chamorro cebuano chin filipino, filippinsk hmong illongo indonesisk, bahasa Indonesia japansk javanesisk kantonesisk (kinesisk) karen, sgaw karen, sgaw kayin karenni, kayah, rød karen khmer, kambodsjansk, kampucheansk kinesisk, forenklet og tradisjonell koreansk laotisk, lao malayisk, malay, bahasa Malaysia mandarin kinesisk mizo mongolsk pao karen, hvit karen pilipino tagalog taiwansk, taiwanesisk thai, thailandsk, siamesisk tibetansk uigurisk, uigursk, uighursk vietnamesisk

 

Vi oversetter følgende afrikanske språk:

 

afar afrikaans akan amharisk, amharinja, amharinya arabisk berber, berbisk, berbersk, berberspråk bilin, bilen chichewa, chinyanja, chewa, nyanja dinka edo egyptisk arabisk, egypt-arabisk ewe fulfulde, fulani, fula hausa igbo, ibo kikamba, kamba kikongo, kongo kikuyu, gikuyu kinyarwanda, rwanda kirundi, rundi kituba, kikongo ya leta lingala luba, tshiluba, ciluba, luba-kasai luganda, ganda luo, dholuo madagassisk, gassisk, malgassisk mandinka, mandingo marokkansk arabisk, marokko-arabisk ndebele (nord- og sørndebele) oromo, oromisk saho sepedi, nordsotho, nordlig sotho sesotho, sørsotho, sørlig sotho setswana, tswana sheng shona swati, swazi, siswati somali, somalisk swahili tigrinya, tigrinja tigré tshivenda, venda tsonga tswana, setswana twi tunisisk arabisk wolof xhosa yoruba, joruba zulu

 

Vi oversetter følgende Amerika-språk:

 

brasiliansk portugisisk, brasil-portugisisk canadisk fransk (kanadisk fransk) amerikansk engelsk guaraní (paraguayansk guarani) haitisk kreol latinamerikansk spansk (spansk Latin-Amerika)

 

 

HOME | ABOUTTRANSLATIONLANGUAGES | FREE TRANSLATION | RATES | CLIENTS | WORK | FACEBOOK | CONTACT

 

Norsk Språkservice – Hans Nielsen Hauges plass 7 – N-0481 Oslo – Norway – T: 22 222 773 – M: 93 888 007 – F: 22 222 779 – E: info@spraakservice.net – 982 053 161 MVA

                 Copyright ® 1999-2017 by Norsk Språkservice: Professional Multiple Language Translators. Din oversettelsespartner i Oslo. All rights reserved.