PASJTO OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Pashto translator. Translate Pashto to English. Pashtu diploma translation. Pashto legal translations. English-Pushto translators

 

 Har du behov for en dyktig pasjto (pushtu, pashtu) oversetter eller pashto/pasjto translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra pasjto for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell pasjto oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for pasjto oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører og fagoversettere med god kjennskap til pasjto (pusjtu), slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert pusjto-norsk og norsk-pusjtu oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra pashto til engelsk og fra engelsk til pashto.

 

 Pasjto (پښتو) eller pusjto, pushtu, pushto, pashto, pashtu, pakhto og pukhto, også kjent som afghansk/afghani, er et iransk språk som tales i Pakistan og i Afghanistan, der det er offisielt språk (sammen med dari), samt i Iran. Pasjto er i samme språkfamilie som farsi (persisk) og snakkes av ca. 40-60 millioner.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer profesjonell pasjto-norsk og norsk-pasjto oversettelse, samt pasjto korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser pasjto-engelsk og engelsk-pasjto av alle slag, i tillegg til dansk-pashto, tysk-pashtu, russisk-pashto, fransk-pashto og italiensk-pashtu oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til pasjto av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) pasjto-engelsk, pasjto-norsk og norsk-pasjto dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra pasjto av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere pasjto oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til pasjto (pusjto, pashto) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. dari, persisk (farsi), urdu, kurdisk, kasakhisk, tadsjikisk, usbekisk, arabisk, hindi, nepalsk, tamilsk, tyrkisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Pasjto oversetter. Oversettelser fra pushtu til norsk. Pasjto-engelsk oversetting. Norsk-pashtu oversettelse. Oversettere pusjto til engelsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

andre språk

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

PASJTO OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Pasjto oversetter, pasjto oversettelse, pasjto oversetterservice, pasjto tolk, pasjto translator, oversette pasjto. All rights reserved.