RUMENSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  | GRATIS OVERSETTER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

uigurisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Traduceri din romana in norvegiana, din norvegiana in romana, traducere autorizată în norvegiană, raducere autorizată în norvegiană, traducător norvegiană

 

 Har du behov for en dyktig rumensk oversetter eller rumensk translatør (traducător norvegiană)? Har du behov for rumensk tolk? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra rumensk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell rumensk oversettelse innen elektroteknikk, skipsbygging/maritim, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, HR, kjemi, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for rumenske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte oversettere, statsautoriserte translatører og fagoversettere med god kjennskap til det rumenske språket, slik at vi kan tilby bl.a. rumensk-norsk og norsk-rumensk oversettelse (servicii de traducere din norvegiană în română şi din română în norvegiană) av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra rumensk til engelsk og fra engelsk til rumensk.

 

 Rumensk (limba română) er et romansk språk som tales i Romania, der det er et offisielt språk, samt i Moldova, der det kalles moldavisk eller moldovsk (egentlig det samme som rumensk), dessuten i Serbia og i mindre grad i Makedonia, Bulgaria, Hellas og Albania. Det er et romansk språk, dvs. hører til samme språkfamilie som fransk, italiensk, spansk, galisisk, katalansk og portugisisk (alle beslektet med og med opphav i latin).

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice (birouri de traduceri) inkluderer rumensk-norsk oversettelse og norsk-rumensk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til rumensk korrekturlesning. Dessuten kan vi tilby profesjonell rumensk-engelsk og engelsk-rumensk oversettelse, i tillegg til rumensk-dansk, dansk-rumensk, fransk-rumensk, svensk-rumensk, italiensk-fransk, nederlandsk-fransk, fransk-tysk, tysk-fransk oversettelse m.fl. Vi spesialiserer oss på oversetting av teknisk korrespondanse, brev, websider, brosjyrer, artikler, annonser, avtaler, kontrakter, juridiske dokumenter, teknisk og annen fagdokumentasjon, manualer, bruksanvisninger, produktark, brosjyrer, kataloger, flyers, presentasjoner, rapporter, dessuten autorisert (offentlig godkjent) rumensk dokumentoversettelse til og fra norsk/engelsk m.fl. av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, skilsmissebevilgninger, prøvingsattester, navnemeldinger, skifteattester, dødsattester, statsborgerbrev, statsborgerskapspapirer, politiattester, skjøter, firmaattester, skattepapirer, fullmakter, diplomer, vitnemål, karakterutskrifter, fagbrev og sertifikater. Vi legger vekt på å levere skriftlige rumenske oversettelser av høy kvalitet og presishet, raskt og til riktig pris.

 

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på: info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere rumensk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.  

 

 Trenger du hjelp med gratis rumensk oversettelse (traducere romana)? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online rumensk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra rumensk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer rumensk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” rumensk oversetter i stedet. I tillegg til rumensk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. spansk, katalansk, galisisk, baskisk, portugisisk, fransk, rumensk og latin. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

English-Romanian translator, Rumanian translation. Translations Romanian-English. Translate Rumanian-Norwegian. Norwegian-Romanian translator

kurdisk

svensk

tadsjikisk

dansk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

andre språk

tagalog

moldovsk

cebuano

albansk

amharisk

gresk

oromo

hebraisk

tigrinja

georgisk

somalisk

armensk

kikuyu

tsjetsjensk

lingala

tyrkisk

kikongo

aserbajdsjansk

swahili

kasakhisk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  FREE TRANSLATOR  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

RUMENSK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Rumensk oversetterservice. Rumensk translatør tjeneste. Rumensk translatørservice. Norsk-rumensk oversetter, rumensk-engelsk translatør. All rights reserved.

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker