TADSJIKISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

 

Norwegian to Tajik translator. Translate Tajik to English. Tadjik translation. English-Tajik legal translations. Tajik-English translators

 

 Har du behov for en dyktig tadsjikisk oversetter eller tadsjik translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra tadsjikisk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell tadsjikisk oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for tadsjikiske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til det tadsjikiske språket (tadsjik), slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert tadsjikisk-norsk og norsk-tadsjikisk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra tadsjikisk til engelsk og fra engelsk til tadsjikisk.

 

 Tadsjikisk eller tadjik/tadsjik (тоҷикӣ) er det offisielle språket i republikken Tadsjikistan i Sentral-Asia. Tadsjikisk er et indoeuropeisk språk som regnes som en variant av farsi, men påvirket av russisk og til en viss grad av usbekisk. Også kalt tadsjikisk persisk. Tadsjikisk tales i tillegg av grupper i Usbekistan, Afghanistan, samt i Iran og Kirgisistan, og er i likhet med dari nært beslektet med farsi (persisk). Tadsjikisk bruker fortsatt det kyrilliske alfabetet som ble innført under sovjettiden.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer tadsjikisk-norsk oversettelse og norsk-tadsjikisk oversettelse av høy kvalitet, samt tadsjik korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser tadsjikisk-engelsk og engelsk-tadsjikisk, i tillegg til dansk-tadsjikisk og svensk-tadsjikisk oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til tadsjikisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) tadsjikisk-engelsk, tadsjikisk-norsk, engelsk-tadsjikisk og norsk-tadsjikisk dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra tadsjikisk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere tadsjikisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til tadsjikisk (tadjik) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. farsi, dari, usbekisk, russisk, kasakhisk, pasjto, urdu, balutsji, kurdisk, arabisk og tyrkisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Tadsjikisk oversetter. Oversettelser fra tadsjikisk til engelsk og norsk. Tadsjikisk oversetting. Oversettere tadsjikisk (tajikisk)

kurdisk

dansk

andre språk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

TADSJIKISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Tadsjikisk oversetter, tadsjikisk oversettelse, tadsjikisk oversetterservice, tadsjik tolk, oversette tadsjikisk, tadsjikistansk. All rights reserved.