TAGALOG OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Tagalog translator. Translate English to Tagalog (Filipino). Norwegian-Tagalog legal translation. Filipino translators. Translations Tagalog  to English

 

 Har du behov for en dyktig filippinsk eller tagalog oversetter eller tagalog translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra tagalog. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell tagalog oversettelse innen elektronikk, teknikk, bygg og anlegg, landbruk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for tagalog oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til tagalog, slik at vi kan tilby bla. sertifisert tagalog-norsk og norsk-tagalog oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra tagalog til engelsk og fra engelsk til tagalog (filipino)..

 

 Tagalog er et austronesisk språk som tilhører den malayisk-polynesiske språkgruppen. Tagalog er det mest utbredte språket som tales på Filippinene, nærmere bestemt i og rundt Manila regionen (sentrale, østlige, sørlige Luzon). Språket forstås og brukes som fellesspråk (lingua franca) av nesten hele den filippinske befolkningen. Språkets standardiserte versjon kalt filippinsk eller filipino (tidl. pilipino) er basert på tagalog og regnes som offisielt språk i landet ved siden av engelsk. Tagalog er beslektet med andre filippinske språk som cebuano og illongo, så vel som malayisk, indonesisk og språk fra øygrupper i Stillehavsområdet. Skrives med det latinske alfabetet.   

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer tagalog-norsk oversettelse og norsk-tagalog oversettelse av høy kvalitet, samt tagalog korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser tagalog-engelsk og engelsk-tagalog oversettelse, i tillegg til oversettelser tagalog-japansk, tagalog-italiensk, tagalog-tysk og tysk-tagalog oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til tagalog av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) tagalog-engelsk, engelsk-tagalog, tagalog-norsk og norsk-tagalog dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra tagalog av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere tagalog oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til tagalog (filippinsk) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. indonesisk, malayisk, cebuano, illongo, khmer, lao, hmong, thai, burmansk, vietnamesisk, kinesisk, mongolsk, koreansk, japansk, spansk, engelsk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Filipinsk oversettelse. Tagalog oversetter. Oversettelser tagalog-norsk. Tagalog-engelsk oversetting. Oversettere tagalog. Oversette filipino. Filippinsk oversetter

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

andre språk

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

TAGALOG OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Tagalog oversetter, tagalog oversettelse, tagalog oversetterservice, filippinsk tolk, tagalog translatør, oversette filippinsk (tagalog). All rights reserved.