TIGRINJA OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Tigrinya translator. Translate Tigrinya to English. Norwegian-Tigrinya legal translation. English-Tigrinya translators

 

 Har du behov for en dyktig tigrinja (tigrinya) oversetter eller tigrinja translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra tigrinja. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell tigrinja oversettelse innen elektronikk, teknikk, bygg og anlegg, landbruk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for tigrinja oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til tigrinja-språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert tigrinja-norsk og norsk-tigrinja oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra tigrinja til engelsk og fra engelsk til tigrinja (tigriya).

 

 Tigrinja (ትግርኛ) er et semittisk språk som snakkes av ca. 6 millioner hovedsakelig i Tigray regionen i Etiopia og Eritrea, hvor det er offisielt språk. Beslektet med amharisk, tigré og andre etiopiske språk. Skrevet med geez-skriftsystemet.  

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer tigrinja-norsk oversettelse og norsk-tigrinja oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til tigrinja korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi også tilby profesjonell tigrinja-engelsk og engelsk-tigrinja oversettelse, i tillegg til dansk-tigrinja og svensk-tigrinja oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til tigrinja av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) tigrinja-engelsk, engelsk-tigrinja, tigrinja-norsk og norsk-tigrinja dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, fagbrev, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra tigrinja av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere tigrinja oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse.

 

 I tillegg til tigrinja (tigrinya) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. amharisk, somalisk, oromo, luo, swahili, sørafrikanske språk og dialekter, samt berberisk, arabisk, farsi, hebraisk, engelsk, italiensk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Tigrinja oversetter. Oversettelser fra tigrinja til norsk. Engelsk-tigrinja oversetting. Oversettere tigrinja til engelsk. Tigrinja oversettingstjeneste

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

andre språk

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

TIGRINJA OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Tigrinja oversetter, norsk-tigrinja oversettelse, tigrinja oversetterservice, tigrinja translatør, oversette tigrinya. All rights reserved.