TSJETSJENSK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Chechen translator. Translate English-Chechen. Chechen-Norwegian translation. Chechen legal translations. Chechen-English translators

 

 Har du behov for en dyktig tsjetsjensk oversetter eller tsjetsjensk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra tsjetsjensk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell tsjetsjensk oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur osv og løser de fleste behov for tsjetsjenske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører og fagoversettere som oversetter fra engelsk til tsjetsjensk eller norsk til tsjetsjensk, samt fra tsjetsjensk til engelsk eller tsjetsjensk til norsk..

 

 Tsjetsjensk (Noxc̈iyn mott, Нохчийн мотт) er et nordøstkaukasisk språk som snakkes av 1,3 millioner mennesker i republikken Tsjetsjenia i Den russiske føderasjon, men også av tsjetsjenske minoriteter andre steder, f.eks. i Jordan. Tsjetsjensk er et offisielt språk i Tsjetsjenia ved siden av russisk, og kan skrives både med det kyrilliske og det latinske alfabetet. Beslektet med ingusjisk. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer tsjetsjensk-norsk oversettelse og norsk-tsjetsjensk oversettelse av høy kvalitet, tsjetsjensk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser tsjetsjensk-engelsk og engelsk-tsjetsjensk, i tillegg til dansk-tsjetsjensk oversettelse. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til tsjetsjensk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) tsjetsjensk-engelsk, engelsk-tsjetsjensk, tsjetsjensk-norsk og norsk-tsjetsjensk dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, fagbrev, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra tsjetsjensk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere tsjetsjensk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til tsjetsjensk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. tyrkisk, kasakhisk, farsi, georgisk, armensk, aserbajdsjansk, russisk og arabisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Norsk-tsjetsjensk oversetter. Oversettelser tsjetsjensk til engelsk. Tsjetsjensk-engelsk oversetting. Oversettere tsjetsjensk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

andre språk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

TSJETSJENSK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Tsjetsjensk oversetter, tsjetsjensk oversetterservice, norsk-tsjetsjensk tolk, oversette tsjetsjen. All rights reserved.