UIGURISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Translators Uyghur-English. Uigur translator. Translate Uighur to Norwegian. Norwegian-Uygur legal translations. English-Uyghur translators

 

 Har du behov for en dyktig uigurisk (uighurisk) oversetter eller uigursk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra uigurisk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell uigurisk oversettelse innen landbruk, teknikk, jus, økonomi, politikk, kunst og kultur, helse, medisin osv. og løser de fleste behov for uiguriske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte frilans-oversettere, translatører og fagoversettere som oversetter fra norsk til uigurisk og fra uigurisk til norsk, samt fra engelsk til uighurisk og fra uighurisk til engelsk..

 

 Uigurisk (eller uigursk, uighurisk, uygurisk, uighur) (ئۇيغۇر تىلى, ئۇيغۇرچە, Uyƣurqə) er et tyrkisk språk, i likhet med usbekisk, kirgisisk, kasakhisk, tyrkisk og aserisk. Nært beslektet med usbekisk. Uigurisk snakkes av 8 millioner uigurer i den autonome regionen Xinjiang (med hovedstad Ürümqi) i vestlige Kina, hvor det er offisielt språk, samt av uigurisk-talende minoriteter i sentralasiatiske land som Kasakhstan, Kirgisistan, Usbekistan, Mongolia, i USA m.fl. Etter 1960-reformen skrives uigurisk med et tilpasset arabisk alfabet, mens man bruker det kyrilliske skriftsystemet i Kasakhstan (уйғурчә, уйғур тили). 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer uigurisk-norsk oversettelse og norsk uigurisk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til uigursk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonell uigurisk-engelsk og engelsk-uigurisk oversettelse, i tillegg til dansk-uighurisk og svensk-uigurisk. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til uigurisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten autorisert (offentlig godkjent) uigurisk-engelsk, uigurisk-norsk, engelsk-uigurisk og norsk-uigurisk dokumentoversettelse: fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, fagbrev, karakterutskrifter, sertifikater, skjøter osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra uigurisk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere uigurisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til uigurisk (uighurisk) oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. usbekisk, tadsjikisk, kasakhisk, tyrkisk, aserisk, farsi, dari, pasjto, urdu, arabisk, kinesisk og russisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Uigurisk oversetter. Oversettelser uigurisk-engelsk. Norsk-uighursk oversetting. Uiguriske oversettere. Oversette uigurisk til norsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

UIGURISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Uigurisk oversetter. Uigurisk oversettelse. Uighurisk oversetterservice, uigursk tolk. Oversette uigurisk. All rights reserved.