USBEKISK OVERSETTER

  HOVEDSIDE  | OM OSS  | OVERSETTING  | PRISER  |  KUNDER  | JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

andre språk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Norwegian-Uzbek translator. Translate Uzbek to English. Uzbek diploma translation. English-Uzbek legal translations. Uzbek-English translators

 

 Har du behov for en dyktig usbekisk oversetter eller usbekisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra usbekisk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell usbekisk oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for usbekiske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til usbekisk, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert usbekisk-norsk og norsk-usbekisk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra usbekisk til engelsk og fra engelsk til usbekisk.

 

 Usbekisk (O‘zbek, ўзбек тили) er det offisielle språket i republikken Usbekistan i Sentral-Asia. Nært beslektet med uigurisk. Usbekisk er, i likhet med uigurisk, kasakhisk, kirgisisk, tyrkisk og aserisk, et østtyrkisk språk som er sterkt påvirket av farsi, men også av arabisk og russisk. Tales av 22 millioner. I sovjettiden ble det skrevet med en variant av det kyrilliske alfabetet, nå brukes det latinske alfabetet. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer usbekisk-norsk oversettelse og norsk-usbekisk oversettelse av høy kvalitet, samt uzbekisk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser profesjonell usbekisk-engelsk og engelsk-usbekisk oversettelse, i tillegg til svensk-usbekisk og dansk-usbekisk m.fl. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til usbekisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon. Dessuten tilbyr vi offentlig godkjent usbekisk translatørservice, dvs. autorisert (offisielt godkjent) usbekisk-engelsk, usbekisk-norsk og norsk-usbekisk dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, diplomer, fagbrev, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra usbekisk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere usbekisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 I tillegg til usbekisk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. russisk, kasakhisk, mongolsk, tsjetsjensk, farsi, dari, tyrkisk og aserisk. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Usbekisk oversetter. Oversettelser fra uzbekisk-norsk. Usbekisk-engelsk oversetting. Oversettere usbekisk. Uzbekisk oversettelse

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

USBEKISK OVERSETTELSE

Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Usbekisk oversetter, norsk-uzbekisk oversettelse, usbekisk oversetterservice, uzbekisk tolk. All rights reserved.