VIETNAMESISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Norwegian-Vietnamese translator. Translate Vietnamese to English or Norwegian. Vietnamese legal translation. English-Vietnamese translators

 

 Har du behov for en dyktig vietnamesisk oversetter eller vietnamesisk translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra vietnamesisk. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell vietnamesisk oversettelse innen elektronikk, teknikk, bygg og anlegg, landbruk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, handel, finans, politikk, kunst og kultur, helse, medisin, osv. og løser de fleste behov for vietnamesiske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til det vietnamesiske språket, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert vietnamesisk-norsk og norsk-vietnamesisk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra vietnamesisk til engelsk og fra engelsk til vietnamesisk.

 

 Vietnamesisk (Tiếng Việt) tales av over 75 mill. i Vietnam, der det er offisielt språk, samt av grupper i Kambodsja og USA. Skrevet med en tilpasset variant av det latinske alfabetet. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer profesjonell vietnamesisk-norsk og norsk-vietnamesisk oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til vietnamesisk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser vietnamesisk-engelsk og engelsk vietnamesisk, i tillegg til dansk-vietnamesisk og svensk-vietnamesisk. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til vietnamesisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon. Dessuten tilbyr vi offisielt godkjent vietnamesisk translatørservice, dvs. autorisert (offentlig godkjent) vietnamesisk-engelsk, vietnamesisk-norsk og norsk-vietnamesisk dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, vitnemål, fagbrev, diplomer, karakterutskrifter, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra vietnamesisk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere vietnamesisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Trenger du hjelp med gratis vietnamesisk oversettelse? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online vietnamesisk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra vietnamesisk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer vietnamesisk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” vietnamesisk oversetter i stedet. I tillegg til vietnamesisk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. kinesisk, koreansk, japansk, mongolsk, hmong, khmer, thai, lao, burmesisk, chin, karen, indonesisk, malay, tagalog, cebuano, osv. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Norsk-vietnamesisk oversetter. Oversettelser vietnamesisk til norsk. Vietnamesisk-engelsk oversetting. Oversettere vietnamesisk. Vietnamesisk oversettelse

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

persisk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

andre språk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

VIETNAMESISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Vietnamesisk oversetter, vietnamesisk oversettelse, vietnamesisk oversetterservice, vietnamesisk tolk, engelsk-vietnamesisk translatør. All rights reserved.