PERSISK OVERSETTER

HOVEDSIDE  |  OM OSS  |  OVERSETTING  |  PRISER  |  KUNDER  |  JOBBE  |  KONTAKT

engelsk

kasakhisk

tysk

usbekisk

nederlandsk

arabisk

flamsk

maltesisk

afrikaans

Persian (Farsi) translator. Translate Farsi (Iranian) to English. Norwegian to Farsi translation. Farsi translators. Persian (Farsi) legal translations.

 

 Har du behov for en dyktig persisk (iransk, farsi) oversetter eller farsi (persisk) translatør? Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse bl.a. til og fra persisk (farsi) for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Vårt oversetterteam tilbyr profesjonell farsi oversettelse innen landbruk, teknikk, reiseliv/turisme, jus, økonomi og markedsføring, finans, politikk, kunst og kultur, medisin, osv. og løser de fleste behov for persiske oversettelser raskt og effektivt. Vi samarbeider med flere nøye utvalgte freelance oversettere, translatører, fagoversettere og tolker med god kjennskap til persisk, slik at vi kan tilby bl.a. sertifisert farsi-norsk og norsk-farsi oversettelse av høy kvalitet, i tillegg til profesjonelle oversettelser fra persisk til engelsk og fra engelsk til persisk.

 

 Farsi (også kjent som persisk eller iransk) (فارسی) er et iransk språk som tales av størstedelen av befolkningen i Iran, der det er offisielt språk, samt i Afghanistan og Pakistan. Nært beslektet med farsi er dari som ved siden av pasjto (pashtu) er offisielt språk i Afghanistan, dessuten tadsjikisk som regnes som en dialekt av farsi. Persisk er skrevet med en modifisert form av det arabiske alfabetet. 

 

 Oversettertjenester levert av Norsk Språkservice inkluderer persisk-norsk (farsi-norsk) oversettelse og norsk-persisk (norsk-farsi) oversettelse, i tillegg til persisk korrekturlesning og tekstredigering. Dessuten kan vi tilby profesjonelle oversettelser farsi-engelsk (persisk-engelsk) og engelsk-farsi (engelsk-persisk), dansk-farsi, farsi-dansk, svensk farsi, m.fl. Vi spesialiserer oss på oversetting fra og til persisk av teknisk korrespondanse, brosjyrer, artikler, annonser, kontrakter/avtaler, rapporter, forretningsdokumenter, rettsdokumenter, lovtekster, websider, brev og annen fagdokumentasjon, dessuten offentlig godkjent (autorisert) persisk-engelsk, persisk-norsk og norsk-persisk dokumentoversettelse: fødselsattester, vigselsattester, ekteskapspapirer, skilsmisseattester, prøvingsattester, skilsmissebevilgninger, politiattester, vitnemål, diplomer, karakterutskrifter, fagbrev, sertifikater osv. Vi legger vekt på å levere skriftlige oversettelser til og fra persisk av høy kvalitet og presishet – raskt og til riktig pris.

.

 Kontakt oss for et gratis og uforpliktende prisoverslag i dag – gjerne ved å maile oss dokumentene dine på info@spraakservice.net. For mer info ring oss på tlf. 22 222 773. Du kan eventuelt fakse oss dine dokumenter på 22 222 779. Det vil alltid lønne seg å velge en dyktigere persisk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse..

 

 Trenger du hjelp med gratis persisk (farsi) oversettelse? Prøv vår nye Free Online Translator-tjeneste for gratis online persisk oversettelse – et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra farsi til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Gratis oversetter’n kan være nyttig på bestemte typer persisk tekst, og kvaliteten på oversettelsene kan til tider være overraskende god. Ikke helt fornøyd? Da bør du velge en profesjonell ”menneskelig” iransk (farsi) oversetter i stedet. I tillegg til persisk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra bl.a. dari, tadsjikisk, pasjto, arabisk, kurdisk sorani, kurdisk kurmanji, tyrkisk, aserisk og urdu. Har du behov for en oversettelse som er til eller fra et språk du ikke finner nevnt på denne siden, nøl ikke med å kontakte vårt Oslo-kontor på tlf. 22 222 773.

 

Persisk oversetter. Oversettelser fra persisk til engelsk og norsk. Persisk oversetting. Oversettere persisk. Norsk-farsi oversetter. Oversette fra farsi til engelsk

kurdisk

dansk

tadsjikisk

svensk

andre språk

norsk

dari

islandsk

pasjto

færøysk

urdu

fransk

panjabi

italiensk

bengali

spansk

gujarati

katalansk

hindi

portugisisk

marathi

baskisk

telugu

ungarsk

tamilsk

finsk

nepalsk

estisk

kinesisk

latvisk

koreansk

litauisk

japansk

russisk

mongolsk

ukrainsk

hmong

polsk

vietnamesisk

tsjekkisk

khmer

slovakisk

laotisk

slovensk

thai

kroatisk

burmesisk

bosnisk

karen

serbisk

chin

makedonsk

indonesisk

bulgarsk

malayisk

rumensk

tagalog

albansk

cebuano

gresk

amharisk

hebraisk

oromo

georgisk

tigrinja

armensk

somalisk

tsjetsjensk

kikuyu

tyrkisk

swahili

aserbajdsjansk

yoruba

MAIN  |  ABOUT  |  TRANSLATION  |  RATES  |  CLIENTS  |  WORK  |  CONTACT

PERSISK OVERSETTELSE

eXTReMe Tracker Copyright ® 1999-2014 by Norsk Språkservice: Persisk oversetter, persisk oversettelse, persisk oversetterservice, persisk tolk, iransk translatør, oversette persisk. All rights reserved.